» Du är fin! <3

Du gör mig glad, jag saknar dig såååå mycket! <3 tur att de finns telefon!


» Stan

Har varit o stan och shoppat.. Hittade så mycket fint! Hittade tröjor, mysbyxor, kuverväska, smink, parfym och lite så :) orkar inte skriva allt och priser och sådär utan ni får bilder istället. Nu ligger jag i sängen och slökollar på tv. Är en riktigt slappna xD men de får man vara ;) imorgon jobbar jag jouren på jobbet så börjar 17:00 och jobbar till 9:30 på fredag. När jag slutat på fredag drar jag direkt till Örebro. Hua, snart börjar skolan med. Vart tog alla dagar vägen? :p


» Besviken

Jävla skit! Lägenheten stiger i pris, många som budar på den. Är väl bara att lägga den på hyllan :( aja, bättre lycka nästa gång antar jag.

Var i alla fall sjuk skönt med sovmorgon. Sen åt jag mysfrukost med sis och sedan gick jag en runda med hunden. Tänkte att jag ska åka till stan och tröstshoppa lite idag.. Haha.. Men de blir lite senare. Väntar ju på paket med kläder på posten med. ;)


» Stjärnfall och blixt utan åska

När jag kom hem från jobbet var bigsis med familj här. Vi käkade tillsammans och lite så. Sen på kvällen kom min bästa. Jag såg ett stjärnfall och fick nästan tårar i ögonen. De är så speciellt med stjärnfall för min del av olika anledningar och att få dela de med henne gjorde allt väldigt känslosamt. Sen blixtrade de till, fast att de inte åkande.. Hahah vi såg de både två så de kan ju inte bara vara inbillning. Hmm.. Hahaha ja vem vet vad de va :p någon högre makt som ville säga oss någonting? :p haha nu ska jag sova och imorgon blir de sovmorgon :D


» På jobbet

Sitter på jobbet, bara 1,5 timme kvar nu. Trött som fasen är jag idag. Men de är väl bara för att jag jobbade så mycket förra veckan och höll igång igår. Är mycket ringa de hit och dit i alla fall vad gäller lägenheten. Vi får väl se hur detta slutar. Blir troligen en del möten och mer telefonsamtal innan det här är klart :p haha..!! Ikväll ska jag kanske träffa min bästa. Kommer inte hon så ska jag bara slappa, kanske kolla på en film. Känns som om jag behöver de :p haha nej nu får de vara slut gnällt. Ska fortsätta jobba.


» Lägenhetsvisning

Har varit och kollat på lägenheten. Den va jättefin och hade verkligen potential. Men men vi får se hur de blir. Är ju mycket som ska klickan innan man köper en lägenhet. Nu ska vi strax åka till bigsis.


» Underbara dag!

Åh va de är skönt att vakna utan att någon klocka ringer! Har i alla fall duscha och käkat frukost. Ska om en stund föna mitt hår. Mäklaren hörde av dig med så Lägenhetsvisningen blev flyttade till 15:00 idag. Jippie! Är sååå spänd :) så får vi se hur de går.

Nej nu ska jag njuta av att bara kunna slappa på min lediga dag ;)


» Släppa ut håret och sova

Fy fan så skönt de är att släppa ut håret efter en jobbdag och krypa ner i sängen. Imorgon ringer inget alarm :D har varit en bra dag på jobbet, som de nästan alltid är, vi skulle precis gå ut och gå och köpa glass när de börjar åska som faaaaan! Så vi vänder och går hem igen. Så skulle jag ett annat ärende till affären med bil så då passade jag på att köpa glass. Så jag bjöd hela jobbet på glass. Det blev en riktigt myskväll för dem boende som hade sin sista semesterdag. Åh va dem är fina, värmer i hjärtat att jobba med dem<3

Imorgon ska jag sova som sagt. Sen imorgon kväll händer det ju någonting har jag ju pratat om. Kanske ska säga vad det är? ;) haha det är väl inget märkvärdigt egentligen men jag ska och kolla på en lägenhet. :D får se hur de går :) nej nu ska jag kolla nyheterna och sedan stänga mina ögon efter en låååång vecka, på 6 dagar på rad/61,5 timmar, på jobbet.

Puss!


» På måndag ska jag sova!

Jobbar och jobbar. Finns inte så mycket annat att skriva. Hann i alla fall träffa min bästa nu ikväll. Nu blir de sova. Har ju 12,5 timme imorgon på jobbet och sen är jag ledig på måndag. Soooooova!!!! :D haha..


» Nästan pigg :D

Godmorgon godmorgon! Efter att ha gått och lagt mig tidigt igår och sovit bra i natt så är jag faktiskt relativt pigg :) skönt de i alla fall! Ska strax åka iväg och jobba. Nu ska jag borsta tänderna :D ha en underbar lördag!


» Dött här

Uppdateringen går sådär faktiskt. Eftersom jag går upp på morgonen, gör mig i ordning, käkar, åker till jobbet, jobbar, åker hem och lägger mig, sover och sedan samma visa igen. Jag har ju dessutom ett jobb som jag inte kan visa på bild. Mer än mina snygga skor förstås ;) haha

Jobbar ju i helgen med så de kommer vara ganska dött här tror jag. Nästa vecka händer en del kul, men den karamellen suger jag på ett tag till ;)


» Trött som en.... Ja jag vet inte vad.

Oj vad jag är trött! Men det har varit jättekul på jobbet som vanligt :) nej nu sova! Upp och jobba imorgon igen xD

Just de fick lönespec idag med. Fick lite mer än jag räknat med så de va en bra avslutning på dagen! :)


» Tagga!!

Börjar jobbpasset med lite "energi" hahah.. Så jag orkar alla 14 timmar eftersom de var OMÖJLIGT att somna igår.


» Färgbomb!

Blev inget stan utan de blev dusch och färgbomb till håret istället. Just nu ligger jag och tittar i Ikeakatalogen samtidigt som jag har fotbollen på i bakgrunden. Blir lugn kväll eftersom jag har 14 timmars jobb imorgon.


» Hemma

Har varit hemma en stund nu. Suttit och pratat med sis och Stina. Gick bra på jobbet idag, bakade en jättegod kaka. Vaniljkaka med svarta och röda vinbär och hackad choklad. Det blev uppskattat. Nu ska jag greja lite hemma och sen ska jag kanske åka till stan. Får se..


» Jobba och hushållssysslor

Ja ni vet ju vad jag gör idag :) haha jag är på jobbet. Jobbar till 14:45, Sen blir de hem och fixa lite saker hemma:


» Jul. 23, 2013

Hemma igen och har nu krupit ner i sängen framför tvn. Tog på mig ett extra pass till på fredag så nu blir de jobba ända fram till söndag. :) sen dem tre sista veckorna på jobbet har jag inte så mycket pass men ligger ju tillgänglig så kan ju bli mer :) så nu blir de jobba
Ons: 7:30-14:45
Tors: 7:30-21:30
Fre: 8:00-17:00
Lör: 8:30-21:00
Sön: 8:30-21:00

Nu komma ner i varv och sedan sova. Puss!


» Mot jobbet!

Nu ska jag packa ner matlådan och sedan köra till jobbet. Blir att jobba till 21. Hoppas ni har en kanonbra eftermiddag i de fina vädret!


» Kan inte leva utan min kalender

Sitter i solen och går igenom min kalender. Jag är verkligen en sådan människa som får panik utan min kalender. Förstår inte hur folk kan överleva utan en kalender. Haha.. Ska om ett tag hoppa in i duschen och sådär innan de är dags för att köra till jobbet.


» Time to sleep

Nu säger jag godnatt. Imorgon blir de sovmorgon eftersom jag har kvällen på jobbet. Hoppas ni sover så gott! Godnattpussar


» Min bästaste bästa vän<3

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om min bästa vän Malin. Hon betyder så otroligt mycket för mig och hon finns alltid där, varesig jag är arg, ledsen, glad, orolig, besviken, ensam och även om hon egentligen inte har tid så lyssnar hon på mina konstiga tankar. Jag är så glad att jag har dig i mitt liv. Du accepterar mig precis som jag är.

Min Malin är världens vackraste och hon har verkligen ett hjärta av guld. Jag kommer alltid att vandra vid din sida gumman. Jag finns här precis som du alltid har funnit där för mig. Det spelar ingen roll hur lång tid det går mellan vi ses för så fort vi ses så är allt precis som vanligt. Jag kan inte sitta och skriva allt som är bra med min bästa för då kommer jag få kramp i mina tummar. Gummsan, du vet att jag älskar dig och att du är min bästa vän. <3 du är vackrast, glöm aldrig bort de!


» Lammkött

Kollar på Lotta på Liseberg och bara njuter av att vara ledig. Inte många veckor kvar på jobbet. Tror de är 3 eller 4. Sen är de dags att återgå till skolan. Sista terminen... Snart är jag färdig med ännu ett yrke. Snart har jag 4 yrken och är 22 år gammal.

Nej nu ska jag kolla vidare och vänta på att snyggingen Anton Ewald kommer. Fy vad mycket lammkött det finns att dregla över! Känner mig riktigt gammal ;) HAHAHA!!


» Drömma får man ju

Haft en ganska effektiv förmiddag. Städade hela undervåningen och sedan käkade vi lunch. Nu har jag satt mig ute en stund för att ta de lugnt. Sitter och funderar på att köpa lägenhet, kanske till och med ett hus. Men samtidigt så känns de dumt eftersom jag inte vet om jag ska stanna kvar i dessa regionerna. Ja drömma får man ju alltid.

Nej nu ska jag sluta drömma och försöka göra något vettigt tror jag :)


» Blir antagligen inte mycket sömn.

Kollade även på filmen blondie. Efter det så fick jag någon konstig dipp i humöret. Antagligen på grund utav att de är fullmåne ute ikväll. Blir så jävla påverkad av de. Så de kommer antagligen inte bli så mycket sömn inatt. Men ska försöka sova i alla fall. Sista lediga dagen imorgon innan de är dags för att återvända till jobbet.


» Ten years

Ligger och kollar på filmen ten years med channing tatum. HELVETE vad snygg han är! MUMS :p


» Somnade visst en stund ;p

Det tar på krafterna att vara i solen. Jag somnade som en liten gris och vaknade nu :p haha.. Det är skönt att kunna slappna av på sina lediga dagar ;) nu tror jag att jag ska städa på övervåningen.


» En dag i solen.

Imorse vaknar jag upp tillsammans med min bästa. Mys!! Sen blev de frukost och sedan åkte Malin så hon skulle på släktkalas. Jag gick ut och la mig i en solstol tillsammans med resten av familj. Så dagen har bestått av slapp, sol, bad, musik och prat. Riktigt Mysdag med familjen<3

Gick in för ca 1 timme sedan, tänkte att jag får sola försiktigt eftersom jag har jobbat och inte fått färg. Imorgon är jag också ledig och sedan börjar jag jobba kvällspasset på tisdag :) sen blir de att jobba tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag denna veckan :) på fredag är de löning! ;)

Nej ni pussgurkor, nu måste jag leta upp något att dricka!


» Min bästa, fina, underbara älskling<3

Har spenderat kvällen med min bästa. Vi har druckigt vin, drinkar och suttit på balkongen med musik, tända ljus och massor att prata om. Jag säger de ofta men tack för att du finns! Du betyder så mycket för mig. Nu har vi krupit ner i sängen och ska väl sova om ett tag.


» Luka lan'

Gick jätte bra hos syrran. Vi satte ihop studsmattan, rensade dammen, ät lunch, plockade vinbär och lukade landen. Hahahaha för er som inte är smålänningar och vet vad luka landen är så är de att rensa rabatterna från ogräs :p haha.. Sen åkte vi förbi city gross och handlade hem lite saker. Nu har jag plockat i ordning lite och ska nog läsa lite nu. Ikväll kommer bästa Malin, får se vad vi hittar på :)


» På väg

Mot braås. Ska ju som sagt hjälpa bigsis vid huset. Sen ska vi väl handla på vägen hem med. Hoppas de går snabbt, vill hem till solstolen! :p


» Nu tar jag helg!

Då har man jobbat färdigt för denna veckan. Börjar jobba på tisdag igen. Nu har jag ätit sjukt god kvällsmat som pappa gjort. Älgbiffar med enbär och konjak, potatis och kantarellsås. Det gick jättebra att jobba idag med, vi var ute en sväng och köpte glass och mös i solen, Sen fyllde jag på blöjförrådet. Vi hade även kläd-bytar-dag idag. Så vi tog med oss kläder vi inte ville ha och sen fick man ta om de va något man ville ha av dem andra :) jag införskaffade mig en kavaj :) har typ 2-3 redan men en till kan ju inte skada :p

Ska inte träffa Malin ikväll utan de blir nog imorgon. Men på förmiddagen imon ska vi till bigsis hus och sätta ihop min systersons stuttsmatta. Efter maten idag satt vi nere vid vår damm för att Cassie, vår hund, skulle simma. sen kom katterna med så då var vi alla samlade xD... Nu har jag lagt mig framför tvn och äter godis. Åh va skönt att va ledig denna helgen :)


» Trött

Gått jättebra på jobbet idag. Jobbade med underbara M, E & M så då går de som en dans :) jag och M var och shoppade till dem boende, märkte kläderna, städat massor och skrattat sjukt mycket! Älskar verkligen mitt jobb. Imorgon ska jag jobba 8-17 och sen blir de nog att träffa min bästa Malin<3

Nej nu går ögonen i kors. Godnattpussar :*


» Jobba

Uppe, knappt vaken :p nu ska jag köra till jobbet och som sagt vara där hela dagen. Men då vet ni vad jag kommer att göra idag. :) haha


» Du hade så rätt!

Hittade en gammal kommentar här på bloggen. Det värmde i hjärtat att läsa denna del av kommentaren. Vet inte om du kommer ihåg att du skrev den. Men du hade rätt. Jag kan le igen <3


» Fullspäckade dagar :)

Då var man hemma igen. Fullt ös :) and i like it ;) igår var vi i alla fall och hjälpte bigsis att flytta. Vi körde två vändor med grejer. Tar drygt 1 timme att åka så de blev mycket bilåkande med. Så var hemma lite efter 20, då käkade vi sen duschade jag eftersom jag var genomsvettig efter en dag av bärande av flyttlådor och möbler. Sen var de bara att hopp i säng.

Idag har jag jobbat och kom hem för en stund sedan. Fick ett pass till i morgon så det blir att spendera 14 timmar på jobbet. Så ska jobba från 8-22, dvs att de blir inte så mycket påhitt ikväll.


» Helt död!

Nu ska jag åka till jobbet, helt död! Berättar mer om gårdagen och dagen ikväll när jag kommit hem från jobbet.


» Dagen och morgondagen

Idag har varit en väldigt blandad dag. Mycket tårar på dagen och lidande med familjen. Sen ett bra avslut på kvällen då min bästa kom hit. Vi åkte och köpte godis och hyrde film. Sen blev de mycket prat om grabbar, brudar och allt annat här i livet som de alltid blir när vi ses. Tack min älskade för att du finns och ger mig styrka när jag håller på att ge upp! <3 kan inte tacka dig tillräckligt!

Nu blir de sängen för i morgon ska jag åka kl 7. Då drar jag, lillsis och mamma till bigsis som flyttar. Ska bli så kul att se huset dem har köpt. :)

Sov så gott sötnosar!


» L.o.v.e

Love means giving someone the chance to hurt you, but trusting them not to.


» Slappröv!

Är en riktigt jävla slappröv idag! Har duschat och fönat håret men sen har jag bara slappat och lyssnat på musik. Så skönt att bara ta de lugnt efter helgens jobb. Är sugen på att åka till stan men känns jobbigt ;) hahah!!

Nej nu ska jag plocka lite tvätt tror jag. Puss på er mina små sötnosar ;)


» Grattis Linda Anna Eriksson

Idag fyller en fin vän till mig år, Linda! Grattis till dig som idag är halvvägs till 50! Hoppas att du får en kanonbra dag och att du har firat ordentligt i helgen. Hade de inte varit så långt att åka så hade jag bakat en tårta, köpt en flaska vin och ställt mig och sjungit utanför din dörr :) haha men de får bli en annan gång. Jag önskar dig en toppendag! Grattis ännu en gång 🎁🎈🍰💐🎂🍸


» Längtar till mitt jobb så fort jag lämnar

Haft en jättebra dag på jobbet. Åh jag jobbade med en av dem bästa kollegorna. Tack för att du är så bra! <3 alla är verkligen helt fantastiska och jag längtar verkligen till mitt jobb. Är sååå lyckligt lottad. När jag kom hem pratade jag med pappa och sis en stund och nu har jag krupit ner i sängen. Ska kolla på tv en stund ( kanske läsa) sen blir de en date med mr pillow ;)

Har inte planer för i morgon mer än jag kanske ska nattbada med bästis ;) haha!! Så vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på i morgon :)


» På jobbet

Sitter på jobbet och försöker att vakna. Så himla trött! :p jobbar i alla fall till 22 ikväll. Sen är jag ledig i två dagar. Får se vad vi ska göra för kul idag. Vädret är ju inte alls lika fint som igår. :( nej åter till jobbet!


» Kvällschill

Nu har jag krupit ner i sängen och kollar på tv. Funderar på om jag ska läsa lite. Ska i alla fall bara ta de lugnt och senare sova eftersom de vankas jobb hela dagen i morgon. Sen nästa vecka jobbar jag bara tre pass. Så ska spendera massa tid med min fina som är ledig nästan hela veckan. Ska även hjälpa bigsis att flytta. Så de är fullt upp även om jag inte jobbar :p

Saknar sötnosen min med :( men så är de när båda två jobbar och inte bor i samma byhåla.


» Sexy chicken ;)

Hemkommen sen en stund. Har börjat med maten. Så snart ska vi prova beercan chicken :D är väldigt förväntansfull.


» Godmorgon!

Jag är färdig fixad och ska nu gå ner till bilen för att åka och jobba. Blev ju som sagt ett kort pass idag. Men då vet ni vad jag kommer att göra denna lördag :)


» Jag har de bra!

Kan inte klaga på tillvaron. Ligger på en luftmadrass i poolen och dricker flädervin. Det är såhär man ska spendera sina lediga dagar när vädret tillåter :)


» Sjukhus, city gross och en solstol

Är nu på väg mot stan. Ska hämta farfar på sjukhuset för han ska få komma hem över helgen. Sen ska vi handla lite på city gross och sedan vänder vi hemåt igen. Hoppas på att molnen försvinner så att jag kan spendera dagen i en solstol eftersom jag jobbar hela helgen sen. Jobbet ringde dock och ändrade mina tider, skulle jobbat 8:30-22 både lördag och söndag men de blir 9:30-17:30 imon och 9:30-22 på söndag. Lite mindre timmar. Men men...

Puss


» Tummen!

Tummen is the Shit


» I love you darling

Spenderar tid med min fina! Jag är så otroligt jävla glad att jag har dig. Finns inte ord som kan förklara vad du betyder för mig <3


» Längtar

Sitter och kollar på tatueringar.. Längtar, längtar, längtar! Ska snart ringa och boka tid för nästa :D annars så har jag städat idag. Jag ringa min fina och kolla om hon jobbar eller inte.

Pussas :*


» Mitt lilla projekt :)

Nu så har jag gjort klart balkongen. De mesta har varit klart ett tag men nu är även dem sista detaljerna där. De är lite kvar som ska fixas sen men nu ser man hur de kommer att bli. Så nu kan man bara njuta här ute. Så nöjd med resultatet :)


» Ett helt år!

 
Oj, idag har det verkligen gått ett helt år sedan jag slutade att blogga. Herregud vad tiden går. Känns som om det var igår jag tjatade om att jag var sämst på att blogga och att jag lovade att bättre mig. Jag vet inte om jag ska börja blogga igen eller om jag ska strunta i det. Det känns som att bloggarnas tid är över. Jag sitter ju själv hellre på Twitter eftersom man bara skriver kort vad man gör. Samtidigt så saknar jag att sitta och skriva långa inlägg om både den ena tanken och det andra tipset. Så vad har jag gjort under det här året då? Ja jag har:
 
*Börjat plugga till undersköterska (är klar i december i år)
*börjar jobba på en gruppbostad
*festat och skaffat mig en massa nya vänner
*umgåtts med vänner och familj
*Bytt hårfärg 3 gånger (brunt, rött, lila)
*träffat någon som jag tycker väldigt mycket om
*Återvänt till mina gamla hemtrakter och träffat fina människor
*blivit gudmor till min brorson
*opererat mig
* Gjort om hemma
*Haft en massa myskvällar med min bästa
* Shoppat
*Åkt till stockholm x antal gånger
*Gjort en del sminkjobb
*Blivit erbjuden att sminka till ett bröllop nästa år
*Lyssnar på massor med musik
*Haft mysiga disskutioner med min sötnos
 
 
Ja och så har jag självklart, skrattat, gråtit, varit arg, varig glad och både hatat och älskat livet. Livet är en bra underlig sak, men jag älskar det. Jag älskar mitt liv :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu. Ville mest bara skriva att det var ett tag sedan jag skrev. hahah...!! Får väl se om jag återkommer. Här kommer i alla fall lite bilder från året som gått :)
Puss på er<3 :*