» bloggandet har blivit lite lidande dem sen...

bloggandet har blivit lite lidande dem senaste dagarna.. Har inte hunnit med det riktigt. Men nu får jag försöka bättra mig igen. Igår var vi i alla fall på 50års kalas, bejbs faster fyller år.. Idag ska jag nog försöka plugga tror jag. Om jag får den lugn och ro som jag behöver.. I fredags sa jag upp min och bejbs lägenhet med :) så nu får vi hoppas att vi får en ny :) så att vi får vårat eget hem där vi bestämmer lixom.. Känns verkligen att vi behöver det!! Imon får vi nog reda på om vi får den ena lägenheten vi har tittat på eller om vi måste hitta en annan.. Jaja nu ska jag äta lite. Puss!


» godmorgon! Blev Inget mer inlägg igår.. Gl...

godmorgon! Blev Inget mer inlägg igår.. Glömde helt bort det. Var hemma hos Linda igår kväll till typ halv ett :) sen ringde klockan vid halv åtta. Nu ska bejb, jag och Linda in till Gävle för att kolla läget lite :)


» nu har man vaknat, ätit frukost och hunnit...

nu har man vaknat, ätit frukost och hunnit med att fixa lite smått.. Idag ska bejb och jag åka och hälsa på bejbs farmor. Sen ska vi ha en lite informations dag :) ska kolla runt lite jobb, skola, boende osv osv :) men nu ska vi först åka o tanka Anders bil :) ha det gött :)


» fan sitter verkligen i ett dilemma.. Vet i...

fan sitter verkligen i ett dilemma.. Vet inte hur jag ska göra :/ aja ikväll har jag i alla fall umgåtts med Rasmus, Alex, Linda och bejb såklart.. Vi har spelat tvspel, kollat på tv och skrattat som idioter :D de va kul :D nu ska jag betala lite räkningar o sen gå igenom lite saker.. Sen ska jag sova.. Så sov gott så hörs vi nog i morgon :) puss


» då har man varit på både lägenhetsvisning ...

då har man varit på både lägenhetsvisning och arbetsintervju.. Jag är helt kär i lägenheten och arbetsintervjun får jag svar om någon gång nästa vecka :) så får vi se hur allt blir :)


» nervööööös!! Fy fan men ändå så jävla själ...

nervööööös!! Fy fan men ändå så jävla självsäker! Det här fixar jag. Anställningsintervju känns som en baggis idag :) nu ska jag fan få det här jobbet! Men först ska jag o bejb på lägenhetsvisning :D jag hör av mig senare ;)


» nu har jag hunnit umgåtts med Rasmus och L...

nu har jag hunnit umgåtts med Rasmus och Linda, städat och grejat på rummet och så har jag målat naglarna :) nu blir de sova.. kl 8 ringer alarmet o då är det bäst att man är pigg och glad så att man kan genomföra morgondagen och arbetsintervjun på bästa sätt..!! Wish me luck!! God natt :)


» nu har vi landat hemma hos angelicas föräl...

nu har vi landat hemma hos angelicas föräldrar. Rasmus är här med och umgås :)


» då rullar vi in i Södertälje.. Och de har ...

då rullar vi in i Södertälje.. Och de har verkligen regnat på oss hela vägen :( riktigt hemskt väder.. Men men med bra musik så löser sig allt ;)


» nu har vi haft matrast jag o bejb.. Käkade...

nu har vi haft matrast jag o bejb.. Käkade varsin maxbox på Max :) så nu har vi lämnat Nyköping för att fortsätta vår resa norr ut :)


» sitter nu bilen på väg uppåt i landet :) å...

sitter nu bilen på väg uppåt i landet :) åker just nu på e4an haha där är vart ni har mig :) är snart i Jönköping.. Har ju inte berättat för er vad de e jag ska göra imon.. Tänkte kanske släppa den bomben nu?? Haha jag ska på arbetsintervju.. Kul va? :) så jag hoppas de går bra för jag vill verkligen ha det jobbet!!! Nu är vi i Jönköping :) haha men nu ska jag fortsätta Att poppa musik! Ha det gött!!


» nej ni nu är de dags för mig att sovs. Bej...

nej ni nu är de dags för mig att sovs. Bejb har redan somnat.. Sov så gott och dröm sött :) puss


» SMS-inlägg

img_0096 (MMS)


» Det är snö här!! Överraskningen som ja...

Det är snö här!! Överraskningen som jag pratade om får ni reda på imon.. Eller överraskning o överraskning... Men mitt hemliga projekt jag gjorde.. :) nej nu ska jag plugga! Puss


» sitter och kollar på bonde söker fru til...

sitter och kollar på bonde söker fru tillsammans med Sis o bejb :) Idag har jag hällt på med ett litet projekt :) tänker inte säg idag utan berättar om det i morgon tror jag :) Usch det snöar ute :'( fy fan va hemskt.. Det får inte snöa än...!! Nej men nu ska jag kolla på tv.. Ha det gött!!


» lite av varje

Bloggandet har blivit väldigt väldigt lidande under den senaste tiden.. men jag har tänkt att jag ska försöka bättre det.. jag har nu kopplat min mobil till denna bloggen istället för min gamla blogg så nu kan jag uppdatera vart jag än är.. och det känns skönt för du kan jag skicka små korta uppdateringar ofta.. :) Det ska nog bli bra =)

Det har hänt en massa i mitt liv just nu med så tänkte att jag skulle försöka komma ihåg allting och berätta det lite för er:

jag och bejb är hemma hos mamma o pappa nu. och i lördags var vi hos min faster för hon har fyllt år.. det var trevligt. :) massa god mat :) I söndags åkte mamma och jag fram och tillbaka till stockholm för min morfar är jätte dålig.. Det var hemskt att se honom så men jag var tvungen att träffa honom kände jag.. för jag hade typ inte träffat honom på ett år så ville inte missa chansen för det var kanske sista gången :( Fy fan va hemskt det är men man får försöka vara stark.. Vi fixar det här tillsammans!!!

Idag fick jag ett ganska roligt men endå nervöst telefonsamtal :) Hmm.. vet inte om jag ska tala om riktigt än vad det är?... haha jodå det kan jag göra.. :) Jag ska på anställningsintervju hos Kicks! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får jobbet.. jag är skit sugen att äntligen få börja jobba som makeup artist :D Det hade varit så jävla kul!! Så jag ska dit på måndag den 25 oktober.

Men skolan min går det inte så jävla kanon med :( vet fan inte vad som har hänt med mig :/ JAg brukar aldrig vara såhär.. Men men ska väl försöka ändra på det i morgon.. men jag vet att jag inte kommer göra det utan jag kommer att hitta på en massa annat onödigt istället :P jag känner mig själv ganska väl ;) HAHA...!

Nej nu ska jag be angelica smörja min tatuering och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla lite i IKEA katalogen och i Pandura katalogen :) HA det bra så får vi hoppas på att jag kommer att skicka in en massa mobilbloggsinlägg ;) Puss!

» test test test!!

test test test!!


» Minnen bleknar aldrig

Precis som jag sa så är bloggandet lite segt just nu.. men tänkte ta mig tid att skriva lite nu.. Det har väl inte hänt allt för mycket den senaste tiden. lika tråkig som vanligt är jag :P haha.. jag och älsk har iaf umgåtts mycket med Linda och Rasmus. vi har kollat på idol och film o sånt där :) Sen i förrgår så tatuerade angelica sig på skinkan xD hon skrev "your name" hahaha typiskt henne :P men hon är så söt ändå :D

Igår tatuerade även linda sig :) och jag :) Jag skrev "Muistot ei koskaan haalistu" i nacken :) Det är finska jag betyder "minnen bleknar aldrig". Blev faktiskt väldigt nöjd.. Annars så försöker jag att plugga men det känns som om jag inte kommer någonvart :'( Jag fattar inte varför allting går så jävla segt :/ Kommer hela tiden så mycket annat som man måste göra oxå.. men nu stannade jag hemma iaf.. Linda och Angelica åkte till deras mormor och morfar.. så nu tänkte jag att jag skulle ta och skärpa mig en stund.. Hoppas på att jag får någonting gjort.

Så nu ska jag ta tag i mitt pluggande.. blev inte så långt inlägg som jag trodde :P men tydligen så fanns det väl inte mer intressant att säga :P hahaha jaja men vi får se när jag hör av mig nästa gång.. Ha det gött!


Här är den precis nygjord. inte så bra bild för kameran var inte så bra.
men det syns ju i alla fall lite :)