» Arbetslös = Livslös

Fy fan va jag hatar det här med att vara arbetslös. Det är så jävla värdelöst. Man kan inte göra någonting för alla andra jobbar, sen har man inga pengar så att man kan göra någonting heller. Utan man sitter hemma och bara glor på tv och söker jobb.. men va fan, man får ju inga jobb heller..
Jag vet inte hur många platsannonser jag har sökt, jag har ringt runt och kollat med folk om dem vet om de finns några jobb.. Har jag fått något jobb då? NEJ!!!!
Faaaaaaan!! Jag orkar inte sitta här hemma och inte tjäna ett öre.. Har inte jag fått ett jobb innan januari är slut så kommer jag garanterat att ligga på psyk, så jävla illa är det.
Nej nu funderar jag på om jag ska baka något för att få tiden att gå. men det känns ju inte heller kul då man inte kan äta upp allt :P hahah..!! Så jag vet allvarligt inte vad jag ska ta mig till. Det blir väl att sitta kvar i soffan och kolla på något dåligt tv program och tycka synd om mig själv.. Nej nu orkar jag inte klaga mer! BLÄÄÄÄ!!!!! PUSS!!






» Det snöar!!!

Det snöar ute! Åh vad jag blev glad. Adventsmyset blev så mycket bättre när de började att snöa :D hoppas bara att snön ligger kvar nu så att det kan bli riktiga julkänslor när december kommer.


» Julmys!!

Idag har jag satt upp en hel del julpynt :D de har blivit jätte mysigt! Imorgon har jag väl inga större planer. Julpynta klart blir de nog och sen får vi se vad som händer. Behöver sätta mig på nätet och leta efter lite julklappar som fattas.

Aja, nu ska jag pussas med min bejb och sen sova. Puss!


» Julen kommer allt närmare

Har helt glömt bort de här med att blogga. Det blir så när man är arbetslös och blir typ psyksjuk av att inte få några jobb utan måste gå hemma.

Idag har jag i alla fall "föranmält" mig på arbetsförmedlingen så ska bara inom två veckor åka dit och skriva in mig. Kanske ska fixa de i morgon.. Vi får se..

Just nu är det mycket pyssel inför jul. Julklappar som ska fixas, julpyntet som ska upp och allt annat som har med julen att göra. Dessutom ska vi ju gå på bejbs morfars begravning på fredag så idag har vi varit o köpt en skjorta till bejb.

Fy fan va jag vill ha ett jobb nu!!! Jag får knäppen snart alltså!! Lyckas inte jag få ett jobb senast i januari så kommer jag att ligga på psyket.. Jag har varje dag ont i magen och tänker på pengar. Att pengarna ska räcka till allt och att jag inte har någon inkomst just nu.. Nej fy fan!! Ångesten tar över mig!!

Nej nu måste jag försöka sluta tänka och sova. Puss!


» Kan lika gärna låta bli

Det var ett tag sen ja bloggade. Men har ju inget vettigt att säga så känns som att jag kan låts bli.

Gör inte så mycket om dagarna, förutom att söka jobb. Annars händer de typ ingenting. Jag hatar att vara "arbetslös" får fan knäppen! Vrf är de inte någon som vill ha mig som arbetskraft? Är jag så jävla dålig?

Tror att jag håller på att bli sjuk med.. Känner mig helt slut i kroppen och fryser som en tok. Aja, nu ska jag kolla lite på film innan jag ska börja med maten tills älsklingen kommer hem.

Puss!


» Bebissjuk!!

Sitter och kollar på outsiders och blir riktigt bebissjuk! Dem pratar om reborn dockor.. Jag vill ha!!! Fy fan va jag är bebis sjuk!! Men min älskling är inte så sugen på en reborn. Så antingen får jag skaffa en i hemlighet eller så får jag försöka övertala henne ;)

Puss


» Blir så less!!

Fan livet blir då aldrig som man tänkt sig. Slet i skolan för att få en yrkesutbildning o så får man ett jobb som inte alls är som man tror.. Man ställer till det för sig själv o allt detta och mycket mer gör att man varje dag har en ångest och ständig magvärk. Jag vet fan inte vad jag ska göra.. Pengar måste in för hyra och räkningar samtidigt som man vill ha pengar till saker man vill gör plus att de snart är jul o då går de ju mycket pengar... Hatar att allt handlar om pengar! Jag vill bara må bra igen, jag vill bara överleva på någonting jag tycker är kul och jag vill bara slippa denna ångest och magsmärtor..!!


» Fotograf

Idag har jag fotograferat bjeb o hennes syster och deras kusin skala.. Det ska bli lite julklappar av korten :) korten blev faktiskt riktigt, riktigt fina :)

Har precis badat nu och de känns som om klockan är mitt i natten då det är bäcksvart. Ikväll blir det bara hemma mys med min älskling som jag tycker om så mycket :) nej nu ska jag gå och klä på mig så ska jag nog läggs mig i knät hos bejb medans hon spelar FIFA.

Puss!


» Tack för alla skratt ni ger mig<3

Gårdagen blev riktigt trevlig. Att spendera tid med människor som får en att le och må bra är de väl det bäst som finns. så sprit, skratt och musik var verkligen vad de blev :) vi pratade också massor och så blev de kramkakas. Jag tycker verkligen om er! Glöm inte bort det!

Nu är jag, bejb och Linda på väg till gävle och city gross. Ska fylla på skåpen hemma :)

Här kommer lite bilder från gårdagen. Puss!


» Hemma!

Glömde berätta att vi är hemma igen, men de är vi i alla fall :) resa gick jätte bra. Ikväll blir de eventuellt lite bravader med vänner, sprit och förhoppningsvis en massa skratt och musik.

Puss!


» Stockholm

Snart framme i huvudstaden där det blir ett litet stopp hos mormor för att släppa och säga hej :)


» Älg macken


» första stoppet!

Snabbt stopp för att kolla på däcken då dem är nymonterade :) sen kom vi ut på fel väg eller fel va de inte men bakvägen men nu har vi hittat ut på E4 igen :)


» På väg!

Nu lämnar vi dem småländska skogarna för denna gång! :)


» Reslutat

Så här blev det som vi höll på med. En filt med luva som man kan ha och mysa i i soffan :D


» På gång


» Vill inte!!

Skrev värsta inlägget på datorn innan man är så jävla klumpig så att jag trycker bort allting när jag ska publicera det.. Fan va irriterande!!

Jaja, blev ingen klippning och färgning för mig idag, utan de blir i morgon.
Imorgon är sista dagen här nere i Småland. Sen på torsdag bär de av hemåt igen. Fy! Vill inte åka hem än! Tiden har gått så fort, jag vill inte åka ifrån min familj!! Jag vill vara kvar längre!! Men men sånt är livet, jag måste ju hem och ta hand om mitt och om mitt och bejbs hem. De blir så när alla skaffar "egna familjer". Tänk om man hade varit lite igen o bott hemma o gått i skolan. Men då hade jag ju inte haft bejb o dem vänner jag har idag o de vill jag ju faktist.. Så det där är svårt..

Nej nu ska jag sova innan jag tänker för mycket och börjar gråta. Puss!


» Kakbak på g


» Snart mat