» Sjukling!!

Blev aldrig att jobba i söndags då jag blev sjuk.. Kommer inte kunna jobba i morgon eller på onsdag heller :( hoppa att jag blir frisk snart.. Så nu ligger jag hemma på soffan som en slaktad gris och kollar ut på solen som skiner för fullt. I hate this!! Kommer ju inte få någon lön nästa månad typ :'( aja..

Nej nu ska jag få och hämta lite filmjölk. Puss!!


» Jag är kär...

Och det kommer jag alltid att vara!!


» City gross!!

Precis hemkommen från stan. Vi var till city gross och handlade lite.. Det behövdes! Haha..!!

Ikväll ska jag bara ligga i soffan och slappa har jag tänkt. Får se om de dyker upp något annat, men de lockar inte så mycket just nu. Skönare att slappa hemma och bara vara med bejb. Puss!


» Inte nu!!!

Gick jätte bra att jobba igår. Och på kvällen va Rasmus och Linda här. Idag mår jag inget vidare, ont i magen, ont i kroppen och känner mig jätte konstig i kroppen.. KAN INTE BLI SJUK NU!!! Jag har ju faktiskt fullt upp denna veckan känns de som. Så jag ligger hemma i soffan och väntar på bejb som åkte en sväng och hälsade på sin farmor. får väl se när hon kommer hem.

Puss


» Kämpigt!!

Idag är första arbetsdagen på 15 dagar så känns faktiskt ganska kämpigt. Har vant mig vid att lata mig hemma och göra vad jag vill :) haha..! Har faktiskt trillar in en del pass så nu börjar min planering fyllas på.

Kommande vecka:

Idag: jobb 14:30-20:30
Lördag: mattes 20års fest
Söndag: jobba 9-20
Måndag: arbetsförmedlingen 9-12
Tisdag: jobb 14:30-20:30
Onsdag: jobb 7:30-11:30, 14:30-20:30

Så ser de ut i alla fall ;) haha.. Nej nu ska jag fixa och trixa här hemma innan jag ska åka iväg. Puss!


» Huvudvärk

Har sån sjuk jävla huvudvärk så att jag funderar på att sälja huvudet till högst bjudande på tradera eller något. Jag hoppas inte jag blir sjuk, även om sannolikheten är jävligt stor då det är en liten sjukstuga här hemma.

Aja hoppas bara på att huvudvärken beror på ömmande visdomständer eller övertrötta ögon. Ska sova nu och hoppas på att jag vaknar pigg och kry i morgon. Puss!


» En sjuk sambo

Igår kväll var jag hemma hos Linda tillsammans med Linda, Linda och Rasmus. Vi satt och kollade på premiären av big brother. Bejb va hemma för att hon skulle upp och jobba i morse, men tji fick vi. I morse vid fem när bejb varit upp en stund kommer hon till mig och är jätte varm, snorig och hostar som en tok. Hon fick helt enkelt krypa ner i sängen igen.

Så idag har jag tagit hand om henne, städat här hemma och åkte till Apoteket och shoppat.. Haha..!! Jag köpte i alla fall en febertermometer som jag sagt att jag ska köpa i 4-5 år.. Så de var på tiden. Bejb är fortfarande febrig och jätte sjuk så snart är de väl min tur med.. Hoppas bara att jag klarar mig denna veckan då jag ska jobba torsdag (14:30-20:30) och söndag (9:00-20:00).

I morgon ska jag fixa lite här hemma. Tycker de är mysigt att pilla med inredningen här hemma och få in något nytt, att börja på ett nytt kapitel i mitt och bejbs liv. Vi har ju som sagt haft typ likadant hemma i 3 år så nu behöver vi en ny start, med lite nytt och fräscht. Annars så blir de väl att sköta hushållssysslorna då bejb måste krya på sig och tillbaka till jobbet så fort som möjligt. Men de gör mig inget att fixa mat och så, bara hon slipper må dåligt..

Nu ska jag kramas med min sjukling. Puss!!


» Godmorgon godmorgon!

Nu har man varit vaken i en timme men bejb sover fortfarande.. De e så sjukt tråkigt att vakna först på morgonen för då kan man inte göra någonting för väcker jag henne så blir hon galen :p haha..!! Jag vågar inte ens sätta på tv ifall att hon skulle vakna av de så de blir att ligga här i sägnen och kolla på mobilen :/ alt. Så kan jag ju faktiskt smita in till soffan och kolla på tv där :) jaha vi vår väl se hur det här slutar ;) puss!!


» Konstigt med förändring :/

Det är sjukt jobbigt med vissa förändringar som händer i livet.. Eller ja allting har ju sin bra och dåliga sida. Bejb har ju börjar jobba ganska mycket nu och den bra sidan med de är ju att vi får in pengar till vår ekonomi.. Men de dåliga är att det känns som vi aldrig hinner umgås eller prata som vi gjorde innan.. Det kanske är så bara för att allting är så nytt men de är i alla fall jobbigt att missa alla små samtal som vi alltid brukade ha innan vi somnande. Nu så är bejb så trött att hon somnar så det hon lagt sig i sängen.. Men jag förstår att hon är trött samtidigt som jag tycker det är skit jobbigt..

Aja jag får underhålla mig med nyheterna och sen kolla klart på x-men som går på tv. Puss!!


» Snabbis till stan

I tisdags var de ju som sagt alla hjärtans dag och bejbs födelsedag.. Så de var lite folk här hemma och fikade och sådär. Sen har de väl ute hänt så mycket mer i veckan, har fixat medicin deligering till jobbet och bytt lampa i bilen. Idag följde jag med Linda till veterinären fast de va lite problem innan vi kom iväg då hennes katt låste in sig i bilen genom att trampa på låsknappen och nycklarna va i xD hahaha!!

Sen åkte vi lite ärenden och sen åkte vi till stan. Har inte varit i stan på hundra år känns de som!! Vill ha pengar så jag kan shoppa!!!!! Köpte i alla fall 3 par leggings och 3 linnen för mitt presentkort jag fick i julklapp :) hihi..!!

Nu på kvällen har bejb och jag bara slappat i soffan. Underbart mysigt! Det finns ingen i världen som betyder så mycket som hon. Hon finns alltid där även om jag beter mig som skit. Hon tröstar mig när jag är ledsen och pratar med mig när jag behöver någon att prata med.. Jag älskar dig Angelica Eriksson! <3

Puss!


» Tiden bara rusar förbi!

Shit har helt glömt bort att blogga, känns som om jag alltid har någonting jag måste tänka på.

I lördags var de lite folk här så vi drack drinkar och kollade på melodifestivalen. Mycket trevligt! På dagen i lördags var vi till bejbs moster och man och firade deras 45 respektive 50 års dag.

I dag har jag haft ganska fullt upp.. Först var jag i väg på möte med jobbet.. Som drog ut lite på tiden. Sen åkte jag och ralle och Anna Lena till stan och handlade lite. På eftermiddagen när vi kom hem så skjussade jag ralle som
Skulle lämna sin bil på verkstad. Sen hann väl jag och han att sitta och prata i kanske en timme innan bejb kom hem efter att ha jobbat övertid (6-18) så då blev de att göra mat.. Sen har vi bara slappat och nu ska vi sova.. Snacka om skillnad på vår dygnsrytm gentemot innan :p

Imorgon fyller bejb år och så är de alla hjärtans dag, får väl se om man får någon present ;) haha nej men jag har massor att göra i morgon med.. Eftersom bejb jobbar i morgon så ska jag fixa allt inför kalaset :p jag ska hämta bullar, handla, baka, plocka undan och en massa.

Sen på onsdag så ska jag till sjuksköterskan och fixa min medicin deligering till jobbet. Dem ringde även idag så nu har jag ett till pass inbokat denna månaden!! Jippie!!! :D lite till pengar :D haha..

Nej nu ska jag stängda av tvn och sällskapa min redan sovande sambo.
Puss!!


» Qx-galan

Har suttit och kollat på qx galan och druckigt ett glas vitt vin. Mycket mysigare än sådär blir det knappt :) vet inte för om det är för att "jag är en av dem" (HBT personer) eller om det är lika mysigt för alla?

Idag har jag hunnit med en hel del, träffat Linda och mandy och skjutsat dem, varit till banken, handlat, diskat, varit på middag hos svärföräldrarna och som sagt myst i soffan. Nu blir det att sova då bejb är trött efter en arbetsvecka och även jag känner mig ganska slut.. Imorgon vankas de 45 och 50 års kalas :)

Puss!!


» Min Sverige mycket bra!

Hatar att telefonen stavar orden åt en ibland när man är för snabb i fingrarna.. Som ni märkte i förra inlägget blev de något galet men hoppas ni fattar ändå :p


» Bloggtorka!!!

Har ute haft något vettigt att skriva, eller de kanske jag har men har inte alls känner för att blogga.. Jaja sånt som händer.. Dagarna rullar på och är ganska sega då bejb har börjat jobba.. Så här sitter man själv i lägenheten om dagarna.. Men i morgon ska jag jobba i alla fall :) 14:30-20:30 dock :p

Nej nu ska jag umgås med min älskling! Puss


» En ny arbetsdag!

Då är man hemkommen efter ett pass på jobbet. Har gått bra men nu är jag trött.. Bara att slappa och njuta av min lediga tid då jag ska jobba i morgon igen.. 14:30-20:30.. Det känns skönt att de finns pass så att man kan få tjäna lite pengar.. Tråkiga är bara att man aldrig vet hur mycket pengar man kommer tjäna men i sommar blir det väl heltid i alla fall så då kan man kanske tjäna sig en liten slant :)

Nu sitter jag och bejb i soffa och tittar på fotboll faktiskt.. Är så skönt att bara slappa ;) haha.!!! Nej nu ska jag ta upp en matlåda tills i morgon. Puss!!