» En massa meningslösa meningar :P

Jag tror jag har världens tråkigaste flickvän ibland alltså.. Spelar hon inte sitt jävla tvspel så kollar hon på hockey :/ Så jävla social hon är.. :P men men jag får väl försöka tycka om även dem sidorna hos henne..! haha..! Så jag sitter här i sängen med datorn medans hon gapar och skriker till hockeyn.

Idag har det inte hänt ett skit i princip... Nej det har nog fan inte hänt någonting vettigt. har varit ute och gått med hunden, eldat lite i kakelugnen och badat i badkaret. Det är typ det som hänt :P Tänkte att jag skulle bytt färg på nagellacket men har helt glömt bort det idag. haha.. får väl ta och göra det i morgon istället.

I morgon har jag och min bejb varit tillsammans i 2 år och 1 månad ;) haha Men det har hon nog glömt bort, för det är så jävla mycket annat nu med flytt och allt. Haha men det är ju ingen speciell dag så att fira så det är ju inte så att jag förväntar mig att jag ska få värsta diamant ringen ;) hahha..

Frisören som ska förlänga mitt hår var inte på salongen idag så imorgon får vi se vilken dag jag ska få längre hår :D Jag lääääängtar! Syrran ska med oxå :)  Precis som på den gamla goda tiden ;) haha vi "brukar" förlänga håret tillsammans.. Haha det låter som vi är värsta high class, bff syskonen eller något xD Haha och vi som bara är vanliga bonnungar :P

Nej nu blev det ju förlängnings jävel på hockeyn med så här kanske jag får sitta för mig själv hela jävla natten.. Haha.. i morgon fyller Nathalie 20 år också. Grattis tjejen! hoppas du får en kanon bra dag. (Nathalie är en gammal klasskamrat till mig från stylingutbildningen, där jag utbildade mig till makeupartist, hårstylist och maskör) Nej nu orkar jag inte skriva fler meningslösa meningar.

Ha det gött
Puss!

» listor är ett väldigt bra påhitt :)

Idag har det inte hänt något särskillt. Jag, sis och bejb tog en snabb runda in till stan. Handlade lite Cola (Beroende som vi är) och så köpte vi några filmer på hemmakväll för dem hade outlet. Vi köpte 15 filmer för 150 kr :) Rätt bra köpt tycker jag faktiskt :P haha så jag, sis, bejb och mamma kollade på knutby filmen nyss xD haha säger jag bara så jävla störda!

I morgon ska jag väl försöka att kolla upp vad det är jag behöver hinna med innan vi flyttar. Tiden börjar bli knapp, jag menar Bejb börjar skolan om 15 dagar så innan dess måste vi vara uppe. Innan vi flyttar jag jag bland annat hinna packa om i släpet, packa ihop dem sista sakerna såsom kläder, jag ska hinna klippa mig och förlänga håret. Så det kännes som att det är dags att sätta igång ;) haha Tänkte jag skulle ta och skriva en "to do list", det är jag verkligen bäst på att göra. jag tror jag har en slags tvångstanke när det gäller det där med listor. Jag får alltså nervösa sammanbrott om jag inte har tillgång till min kalender och mina listor :P Haha...

Nej jag har väl inte så mycket mer att säga, bejb sitter som vanligt vid sitt jävla tvspel och jag får väl lägga min dö tid på att sitta framför datorn. Men nu ska jag nog ta och gå och packa ihop lite smågrejer. :) Så jag kan bocka av någonting på min nuvarande lista ;) haha..

Ha det gött!

» Ett tag sen sist

Kan väl inte bli en bättre början än att börja blogga första dagen på det nya året. Jag har ju inte bloggat på typ två månader eller vad det är.. så jag har nog lite som jag kan berätta för er.

För det första har jag och bejb sagt upp lägenheten och flyttar ur den. För vi ska nämligen flytta upp till tierp. Bejb ska börja på en yrkesutbildning där nu i Januari. Så vi har packat ihop vårt hem som för tillfället står i ett släp. Jag och bejb har tagit mitt rum hemma hos min mamma och pappa tills det är dags att flytta uppåt. Vi valde att vara hos mamma och pappa över jul och nyår eftersom att vi kommer att flytta ca 60 mil norrut.

På jul var vi som sagt med min familj. Det var mamma, pappa, lillasyrran, jag, bejb,. farmor och farfar. Vi åt mat och kollade på kalle, som man alltid göra. Sen öppnade vi paket. Jag fick några böcker, pengar och en nagelförlängning (dock har jag inte kunnat göra den än för att vi ska flytta och då känns det dumt att göra iordning naglarna). Sen fick jag ett armband av min syster med. Av mig och min familj fick Bejb ett xbox 360 med kinect och en massa andra tillbehör. och framför det där jävla tv spelet har hon suttit sen julafton :P

På mellandagsrean åkte jag, lillasyrran och mamma in till stan. Jag köpte löshår, 6 st nagellack och ett par jeansleggings. Det var dem julklappspengarna helt enkelt :P Så ska ringa frisören på måndag och boka tid för en hårförlängning. :D Är så jävla lycklig! Jag älskar att ha låååååångt hår :D Det finns inget bättre!

Sen igår på nyårs afton så åt vi en trerätters meny som min lillasyster hade lagat.. AS gott!
Förrätt: Kall avokadosoppa med chilli pinnar, Bästa ever! Jag älskade verkligen denna!
Varmrätt: Potatiskaka med honungsmarinerad fläskfilé och chokladsås, för att förtydliga detta lite så var det en vinsås med choklad smak :)
Efterrätt: Hemmagjord semifreddo med persiko och hallon smak, Hallonen var AS god! en till favvo!
Vid tolvslaget smällde vi lite raketer och drack champange. Vi fick dock sluta att smälla raketer för att det blåste s jävla mycket.. men det gjorde inte mig så mycket, för jag är jätte skotträdd.

Hmm.. Vad har mer hänt sen jag bloggade sist då? Jo. jag och Lickan firade två år ihop och hon fick en jätte fin jacka utav mig så. Annars så har väl tiden gått mest till att fixa en massa med flytt och skola och allt. Vi har fortfarande inte skrivit något kontrakt på någon lägenhet. Så just nu är vi utan boende och ska flytta om ca 1-2 veckor. Det känns tryggt, eller inte :P Nej men i värsta fall får vi flytta hem till bejbs föräldrar och bo där tills vi hittar något så vi står ju inte helt utan någonting.

Jaja, det var väl det jag kommer på som har hänt.. kommer jag på något mer så får jag väl göra ett fortsättningsinlägg. Bloggandet framöver  vet jag inte hur det kommer blir dem närmaste veckorna eftersom det kommer bli flytt och sådär. men kommer troligen att börja blogga mer och mer sen när vi har flyttat :)

Ha det gött
Puss!