» En massa meningslösa meningar :P

Jag tror jag har världens tråkigaste flickvän ibland alltså.. Spelar hon inte sitt jävla tvspel så kollar hon på hockey :/ Så jävla social hon är.. :P men men jag får väl försöka tycka om även dem sidorna hos henne..! haha..! Så jag sitter här i sängen med datorn medans hon gapar och skriker till hockeyn.

Idag har det inte hänt ett skit i princip... Nej det har nog fan inte hänt någonting vettigt. har varit ute och gått med hunden, eldat lite i kakelugnen och badat i badkaret. Det är typ det som hänt :P Tänkte att jag skulle bytt färg på nagellacket men har helt glömt bort det idag. haha.. får väl ta och göra det i morgon istället.

I morgon har jag och min bejb varit tillsammans i 2 år och 1 månad ;) haha Men det har hon nog glömt bort, för det är så jävla mycket annat nu med flytt och allt. Haha men det är ju ingen speciell dag så att fira så det är ju inte så att jag förväntar mig att jag ska få värsta diamant ringen ;) hahha..

Frisören som ska förlänga mitt hår var inte på salongen idag så imorgon får vi se vilken dag jag ska få längre hår :D Jag lääääängtar! Syrran ska med oxå :)  Precis som på den gamla goda tiden ;) haha vi "brukar" förlänga håret tillsammans.. Haha det låter som vi är värsta high class, bff syskonen eller något xD Haha och vi som bara är vanliga bonnungar :P

Nej nu blev det ju förlängnings jävel på hockeyn med så här kanske jag får sitta för mig själv hela jävla natten.. Haha.. i morgon fyller Nathalie 20 år också. Grattis tjejen! hoppas du får en kanon bra dag. (Nathalie är en gammal klasskamrat till mig från stylingutbildningen, där jag utbildade mig till makeupartist, hårstylist och maskör) Nej nu orkar jag inte skriva fler meningslösa meningar.

Ha det gött
Puss!


ia
17 Januari, 2011 - 23:54 / BLOGG: http://makethemwonder.blogg.se/

men hallå!?

Vi ÄR ju värsta high class, nice ass, bff syskonen!?



<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo