» Idol mys och FIFA 12

Då har jag ätit, kollat på idol och till och med badat av mig alla stylingprodukter och allt smink. Bejb sitter o spelar FIFA 12 som hon fick av mig igår. Fan jag ångrar redan att jag köpte spelet ;) Hahaha.. Nejdå de känns okej.

Är så jävla trött!!!! Blir nog sängen för mig snart. Inget party animal jag inte..! Men men de e ju som de är.. Jobbade med mina två älsklingar mewwe och Ellen idag! Jippi!!! Love you girls<3 dem får alltid mig att skratta :D saknades bara Malin, men hoppas att jag får träffa henne snart! Det var jätte länge sedan :(

Nej nu blir de nog tandborstning och sedan krypa ner i min efterlängtade, underbara säng. Sov gott!
Puss


» Trött!!

Sitter på tåget på väg hem från jobbet. Är sjukt trött! Så de blir hem och äta och kolla på idol. Älskar idol<3 haha :)

Så måste jag försöka hinna med att bada med innan jag somnar :p imorgon ska jag fan försöka sova. Men känns som att när jag är ledig tillsammans med Angelica så vill jag vakna tidigt av mig själv o vara pigg så man hinner göra en massa saker ihop. Men vi får väl se hur det blir.. Men är hemma om typ 15 min så det ska bli sjuuuuukt skönt!

Puss


» Varför denna värk i magen? :(

Fan blir ju bara värre. Magen gör bara ondare och ondare. Nu mår jag sjuk illa också.. Fan! Bara jag inte blir vinterkräksjuk eller något. För då dör jag!!! Men antagligen är det bara min hjärnspöken som leker med mig.. Sluta!! Snälla!!! :(

Puss


» Godmorgon eller något..

Fy fan för att vara vaken nu! Angelica ligger och sover i en varm säng och jag vill bara ligga här hela dagen. Jag är färdig fixad med smink i hår och ar även packat väskan så jag ligger jämte i sängen o bara önskar att jobbet ringde o sa att jag kan stanna hemma.. Har så sjukt jävla ont i magen idag :/ men de blir snart att krypa upp ur sängen o äta lite för att sedan sätta mig på bussen.

Hoppas att eran start på dagen är bättre än min! Puss


» Trött som få!

Nej ni nu blir det sängen för mig. Och ska i morgon vakna pigg o glad kl. 7 för att sminka mig o fixa för att ta bussen mot en ny arbetsdag. Fy fan! Varför är man inte Hollywood fru eller något?

Jaha glömde berätta om min god gärning jag gjort idag. Angelica o Rasmus åkte till Valbo efter jobbet för att köpa nya FIFA 12 som släpptes idag men de va slut.. Så jag springer förbi en spel affär inne i Uppsala o får med mig 2 st FIFA hem.. Så nu har den fått varsitt och dem var som små barn på julafton :) så i natt kan jag sova gott när jag har fått två personer att le lite extra mycket.

Nej John blund och Mr pillow kallar på mig. Puss!


» Lång dag

Sitter på bussen på väg hem från jobbet och är sjukt trött efter min första jobbdag på typ 1 månad. Blir att jobba i morgon med. Kommer ganska mycket folk, så de kommer nog vara full fart hela dagen.

Man blir ju inte piggare av att det är kol svart ute.. Fan va de e jobbigt när de blir höst.. Samtidigt så tycker jag verkligen om hösten också. Alla fina kläder som kommer, alla fina färger på löven och att man kan mysa ner sig i soffan med en filt, te och tända ljus. Blandade känslor när det gäller hösten alltså. En årstid att båda älska och hata.

Blev ingen bild på sminket idag heller för de blev Inge bra på kort :/ Jaja får se ifall morgondagens sminkning gör sig bättre på kort :p

Puss!


» Äntligen!!

Äntligen har blogg.se släppt en egen app, som jag har längtat! Nu får vi se om jag kan få fart på bloggningen. Känns som att de kommer gå skit bra men det vet man ju aldrig med mig :p hahah..! Idag ska jag jobba mellan 16:00-20:15 så ska ta bussen hemifrån vid 14:20. Får se vad de blir för sminkning idag till jobbet.. Vem vet, kanske tar o lägger ut en bild på "dagen smink"

Puss!