» Slåss med mina monster

Det är med smärta i tanken jag inser att jag snart ska åka hem och ta tjuren i hornen. Jag ska möta mina demoner.. Det kommer att gå bra men ändå känns de tufft. Jag har verkligen njutit av att varit här i Uppsala och i Tierp. Jag har fått mina batteri laddade och de är dags att möta monstrerna. De ska också bli skönt att åka hem för att jag saknar min bästa Malin så otroligt mycket. Dessutom känner jag att jag har fått så pass mycket energi att jag vill hem och fixa i min lägenhet. Så nu ska jag verkligen njuta av mina sista dagar här uppe innan jag ska slåss med mina monster. 

» Bubbelgumsrosa

Fy vilket grått och trist väder det har varit här idag. Jag och Mirjam har bara myst inne. Ansiktsmask, lugn musik, kollat på gråtprogram på tv och jag har målat naglarna i bubbelgumsrosa. Haha! Ska kolla efter tågbiljetter hem med. Åker väl på måndag eller tisdag tror jag. Ska på läkarbesök och rehabmöte på onsdag. 

Nu ska jag laga mat tror jag :) 

» Spamys

Vart en sväng på lindex där vi handlade ansiktsmask, nagelfil och nagellack. Så vi ska mysa till det lite när det är så sjukt ruggigt väder ute. Blir väl att slå på lite spamusik och slappa. Kan ju vara mysigt att unna sig de eftersom både jag och Mirjam är sjukskrivna. Kändes som att de kan vara något vi behöver. :) 

» Frukost och shopping

Hallihallå. Nu har vi vaknat och donat lite. Får se vad denna dagen bjuder på :) har ju fått lön idag så skulle va nice att åka in till stan och spendera den på massa. Skulle vilja in på Gina och Cubus och kolla efter lite nya kläder :) får bli i eftermiddag i så fall för nu ska vi käka och så. Hörs sen :) puss

» Blokus



Jag vann! Är så besatt av de här spelat xD 

» PLL

Ligger i soffan och kollar på nya avsnittet av PLL tillsammans med Mirjam och Nicke. 




» Jag är så lycklig.



Ville att ni ska få träffa min nya pojkvän. Han heter jan-Erik och kommer från Norrland. Jag är jättekär!! Han har friat så vi ska gifta oss och jag är gravid. Så om några månader får jag äntligen träffa det lilla liv som nu växer sig stark i min mage. Jag är så lycklig för att jag träffat honom! <3 

» Sminkjobb

Har fått smakprov på bilder från sminkjobbet jag gjorde för ett tag sedan. Så snygg och nu längtar jag efter dem "riktiga" bilderna. Har så höga förväntningar nu :) 

Frisör och hårstyling: Malin Olsson, gifv dig tid
Fotograf: Kristin Sellström, Gräbba 
Makeup: Gabriella Sjöström 
Modeller: Edo och Sara 







» Glada hudik

Ligger i soffan och kollar på trollkarlen från glada hudik med Mirjam och Alexandra. Shit va jag saknar mitt jobb. Hoppas på att jag snart blir frisk så att jag kan börja jobba igen. Det känns himla skönt att känns saknaden till sitt jobb för det innebär ju att man trivs. <3 



» Jag vill bli gravid



Vilken prinsessa hon är! Så himla söt och hon gör mig bebissjuk. Jag vill med vara gravid och få barn. Det är en stor dröm för mig. Dock kan de bli svårt om jag väljer att leva med en tjej. Väljer jag en kille blir det på pappret lättare. Aja de kommer inte bli några bebisar för mig på ett par år eftersom jag är singel och gärna vill vara tillsammans med min parter ett par år innan jag blir gravid. Men vissa dagar längtar jag jättemycket efter framtiden. <3 :) 

» Senaste

Hallå hallå! Har inte riktigt orkat skriva blogg. Har varit fullt upp känns de som. Jag har hunnit vara i Tierp och även haft massa kvalitetstid i Uppsala. I lördags kom Linda, Mandy och isabel och hämtade mig i gottsunda. Blev lite shopping i Boländerna innan vi styrde kosan mot Tierp. På kvällen blev de käk, vin och spel med Linda, Mandy, Henke, markus och evelyn. Självklart va ju lillprinsessan hemma med. Jag köpte en såååå söt baseballjacka till henne som hon kan ha till våren och så rosa skor. Hihi. 





Vi kollade även på mello för att jag ville de :p sen kom även axa som senare körde hem Linda och mig. Där blev de direkt i säng typ. När vi vaknat och suttit en stund framför tvn blev de Hemköp för att köpa frukost och så drog vi till Mandy. Där kollade vi på OS-hockeyfinalen. Vi hann även med att spela lite spel. Haha.. Sen var det dags för mig att ta tåget tillbaka till Uppsala. Tack för ett kanonbra dygn allihopa! 








Väl hemma i Uppsala igen blev de slapptid med Nicke och Mirjam. Har även hunnit med att träffa Alexandra som jag inte träffat på typ 3 år. 

Igår hade vi tvätt- och städdag. Och idag har vi inget planerat. De enda vi har pratat om att göra är att sticka till Lidl och kolla på ett skoställ till Mirjam. Det är helt fantastiskt hur Hemma jag känner mig i Uppsala och Tierp. Jag saknar att bo här. Kanske borde man sälja lägenheten och flytta hit. Står ju fortfarande i bostadskö hos tierpsbyggen sedan jag bodde i Tierp innan. Borde ju inte vara så svårt att få jobb som uska i Uppsala. :) tåls att fundera på. Nej nu ska jag äta lite och sen blir de en dusch. Hör av mig snart igen :) pusskalas 



» Senaste dagarna

Dem senaste dagarna har varit lite kaos. Har blivit en hel del tid på akademiskas akutmottagning. Har i alla fall fått nytta av mina kunskaper som uska ;) haha nu är de väl på rätt väg i alla fall. :) men stackars lilla Mirjam vilken otur hon haft. Men som sagt nu ska de väl bara bli bättre. Är så glad att jag kunnat vara här och stötta henne. 

Imorgon blir de troligt äntligen dags för att åka till Tierp och träffa Linda och Mandy! Jaaa, jag längtar!!! 

Då vet ni lite vad som händer i alla fall :) 
Förresten så har mamma, bigsis och svåger varit och lagt klart golvet i lägenheten nu. Det ser grymt ut på kort så hoppas de är lite bra irl ;) 





» Blablabla

Då har man bytt tåg i Stockholm. Bara en timme kvar typ innan jag är framme! :) 

» Mina fina vänner

Så nu sitter jag på tåget. Måste säga att jag är glad att jag tog det här beslutet att åka. Det är tack vare mina fina vänner Mirjam, Linda och Mandy som tyckte att jag skulle ta en paus och komma och hälsa på. Jag är fortfarande sjukskriven så nu lämnar jag alla tyngande tankar hemma och beger mig mot Uppsala och Tierp. Ska äntligen får träffa lilla isabell med :) så då vet ni hur jag spenderar min måndagskväll. 

» Impuls

Mot Uppsala!




» När de oväntade inträffar

Då ligger man på en soffa i stan. Shit vilken kväll det blev. Aja, ska försöka sova någon timme nu. Puss

» skamfläck

Har läst klart boken skamfläck som jag började på för någon dag sedan. Riktigt bra bok som är en fristående uppföljare på "14 år till salu". Boken handlar om tre ungdomar som hamnar i att sälja sex. Boken är till för att öppna ögonen på dem som läser den, att detta faktiskt händer "till och med i landet lagom, vårt underbara sverige". Jag som person älskar psykologi, psykiatri och allt som har att göra med varför vi tänker och agerar som vi gör många gånger. Boken fick mig att inse allt jag själv gjorde i tonåren för att skada mig själv. Allt jag gjorde för att dämpa den ångest som jag hade för att jag inte var bra nog. Mycket av det sitter kvar idag. Dock är det mer att jag röker, dricker coca cola eller kan trycka i mig godis. Det är ett självskadebetende, ett självförsvar mot ångesten. Det är något jag kommer att få kämpa hela mitt liv. Jag är en beroende människa, beroende av socker (läsk, godis), cigaretter och mat. Det är bara bita ihop och ta kampen. som sagt boken gav mig verkligen riktiga tankeställare och väckte ännu mer intresset i att jobba med människor som har det svårt. Att kunna ge dem råd jag har och att kunna hjälpa. Tycker verkligen att ni ska ta er tid att läsa boken. Det är hemskt vad tonåringar kan gå igenom utan att någon vet om det. Tillsammans kan vi skapa medvetenhet och på så sätt kunna göra vårt samhället bättre. Många av dessa ungdomar säger att dem inte har blivit våldtagna eller sexuellt utnyttjade för att det var ju faktiskt dem själva som gick dit. Men dem kan erkänna att dem inte vill ha sex, att dem hade sex mot sin vilja. I boken pratas det även om föräldrar som inte ens undrar varifrån barnen fått pengarna som dem kan handla alla sina nya saker för. Är det verkligen så? Är det verkligen så att vi är så upptagna i våra liv att vi inte ser eller är det bara så att vi inte vill se? För ser vi så måste vi ta tag i problemet, det orkar vi inte, det får inte plats i veckans schema och därför är det lättare att inte se. Aja, jag rekomenderar boken!
 
 

» Gamla bilder

Haha hittade gamla kort på mig i en gammal blogg. Jag är typ 16-17 på dem här bilderna :) 













» shoppingen

Kudde foto ängelKudde wendyGardinkappaBarbord manhattanBarstol manhattanLisette ljusstake sLisette ljusstake m
 
Här är ett lite smakprov av det som jag har köpt idag :)

» Alla hjärtansdag

 
Dagen har varit bra, har spenderat ett par timmar i stan med mamma. Köpt lite mer grejer till lägenheten. Det blev bord och stolar till köket, ljusstakar, prydnadskuddar till sovrummet, matta, liten citat tavla, ny sophink till badrummet, gardiner och lite annat små fix. Sen va vi även till Citygross och handlade hem lite. Annars har jag pratat med A två gånger idag. Hahah hon är så fin så det är inte klokt :) 
 
Idag är det ju alla hjärtansdag som ni säkert redan vet. Jag är ju singel och väljer idag att fira min kärlek till familj och vänner. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket och kan inte tänka mig en dag utan dem. Dem stället upp för mig när jag behöver och dem får mig alltid att skratta och se saker från ljusare sidor. Något bra måste jag ändå ha gjort i mitt liv för att få ha så fina vänner. Ni vet vilka ni är och jag är evigt tacksam för att ni vill finns i mitt liv <3 Sen har jag min fina familj som betyder allt för mig. Vi är ganska utspridda i Sverige så vi ses inte alltid så ofta som man vill men ändå flödar kärleken mellan oss. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre familj.
 
Man kan inte hjälpa att få delade tankar en sådan här dag. Att man faktiskt inte har någon flick- eller pojkvän som kommer hem och kramar om en och säger att han/hon har saknat en. Att man inte har en partners famn att krypa upp i när man är ledsen och behöver skydd från omvärlden. Allt de där får jag av mina vänner men ändå är det som om det är något som fattas. Den där lilla pusselbiten som gör pusslet helt lixom. Men tids nog hittar jag honom eller henne som jag ska dela mitt liv med. Tids nog kommer det någon som kramar om mig och vägrar att släppa. Tids nog kommer jag att älska någon igen. Det är ingen bråska, kärlek tar tid. För mig är kärlek något så galet vackert. Jag drömmer om att gifta mig och skaffa barn. Jag drömmer om att tillsammans med min partner uppleva livet. Jag drömmer om en livslångkärlek som i sagornas land. tids nog... Tids nog slår mitt hjärta dubbla slag igen<3

» Haha sant!




» Lamporna

Glömde ju visa lamporna jag köpte till sovrummet. Här är dem.. 




» Köket

Mamma och jag åkte en sväng till mig efter jag hade ätit frukost. Vi kämpade på och la golv i köket, så nu är de klart :D Jippi!!! Nu kan man börja pilla med finliret där inne :D 







Är så himla nöjd! 

» Slapp och massa onödigt

Åååhhh vad irriterande! Jag hade verkligen tagit mig tid och kraft att sätta mig ner vid datorn och skriva ett ordentligt blogginlägg. Men när jag har skrivit klart de så bestämmer sig internetanslutningen för att inte fungera. Blir man nå less eller? Aja, jag babblade på om allt och ingenting som vanligt men men... 

Har hunnit träffa storasyster och systerson idag. Vi bakade chokladbollar och åt smörgåstårta. Sen blev de stan för att jag skulle handla lampor. Tror att de kommer bli bra men de får jag se när jag sätter upp dem. :) sen har jag hunnit prata med både lillsis och Mirjam<3 tagit ett avslappnande bad med ljus, underbara dofter och avslappnande musik. 

Imon ska jag nog hem och fixa lite så de blir klart. Dock åker jag nog hem till mamma och pappa och sover igen då det är mer avslappnat här än i mitt flytt- och renoveringskaos :p ska mäta fönstrena så jag kan beställa gardinerna jag har titta på med. :) 

Nej nu ska jag slappa med lite skön musik. Ta hand om er, andas och uppskatta det ni har<3 



» Haha!


 
Haha tack Siri ;) haha!! 

» mello och qx

 
imorgon är det dags för melodifestivalen igen..!!!! JAAAA!! sen är det ju QX galan med!! Kan det bli en bättre kväll? knappast ;) vackra värld med alla färger och kärlek! <3
 
Ville bara säga att jag är lycklig och sååå förväntansfull! 
 

» Sjukskrivningen

Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om varför jag är sjukskriven. Det är så att jag har stött på den berömda väggen. Många kan tycka att det är konstigt eftersom jag bara är 22(snart 23) år gammal. Men är det någon som ska lyckas med det så är det ju självklart jag. Det finns en massa faktorer till detta, många av dem vill jag inte gå ut med här utan det får vara som det är. Men många bäckar små blir snart en stor å. Har sedan långtid tillbaka vara stressad och haft mycket att göra. Har även satt väldigt stor press på mig själv då jag vill att folk ska tycka att jag är duktig. Det är jättebra att vara så men man måste då ha en balans med vila. Man kan inte vara ge, man måste också få/ta. det ena för inte ta mer tid än det andra för då har man ingen balans och då blir det såhär. Jag är i alla fall sjukskriven i två veckor nu och sen ska jag på nytt möte med läkaren så får vi se vad som händer. Läkaren la i alla fall om min medicinering och så får vi hoppas på det bästa. Det enda jag kan göra nu är att vila, sova, vila och sova typ. Känns väldigt tråkigt då jag vill jobba för jag älskar mitt jobb men tyckte inte läkaren att jag skulle göra. HAHA! jag försökte få så att jag skulle vara sjukskriven en vecka men de tyckte inte läkaren utan små fnissar och säger att jag minst kommer vara sjukskriven i två veckor. aja nu är det bara att släppa det och fokusera på hur jag mår. 
 
Så ligger det till. Nu ska jag försöka slappna av och sova. 
Hörs säkert imon!

» Shopping och hårfärg



Hårfärg, torrschampo, smink

Närbild 





Linnen

Burkar, två stora och två små

"Nya" hårfärgen



» Sjukskriven

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Blev inget jobb igår.. Idag blev jag sjukskriven. Orkar inte prata om de just nu men nu vet ni vad som händer. 

» samma som alltid

I helgen va jag hemma hos mamma och pappa. Lillsyrran va med hemma så har umgåtts med henne <3. Har mått väldigt underligt så ringde läkaren och dem vill att jag ska komma in och kolla så att jag inte fått borelia eller liknande för att jag är så stel i nacken. men jag har inte tid att gå till läkaren så får hoppas att det släpper. :) Sitter för tillfället i soffan och ska snart åka och jobba. I helgen va vi en sväng till grand med och shoppade. Fick ju presentkort där i julklapp. (bilder på shoppningen kommer). Sen igår gjorde jag ju ett sminkjobb. Längtar tills jag få bilderna :D Sen har jag även färgat håret för det behövdes verkligen. så nu är jag lila/röd/rosa igen :D Igår va malin förbi hos mamma och pappa och de blev massa snack och mys. Idag körde jag tillbaka hem till mig och så har jag plockat och tvättat lite. Måste försöka hinna göra klart här snart. Galet störande att bo i en renovering! haha
 
Då vet ni lite vad jag gör.. Samma som alltid ;) haha!

» Sminkjobb

Idag har jag varit iväg och jobbat som makeupartist. Fyfan va kul det är och vad jag saknar att hålla på med det. Men dagen va kanon och troligen kommer vi att göra fler samarbeten. 


Nu ska jag sova, huvudvärken vill inte ge med sig. Berättar om helgen imon.