» Senaste

Hallå hallå! Har inte riktigt orkat skriva blogg. Har varit fullt upp känns de som. Jag har hunnit vara i Tierp och även haft massa kvalitetstid i Uppsala. I lördags kom Linda, Mandy och isabel och hämtade mig i gottsunda. Blev lite shopping i Boländerna innan vi styrde kosan mot Tierp. På kvällen blev de käk, vin och spel med Linda, Mandy, Henke, markus och evelyn. Självklart va ju lillprinsessan hemma med. Jag köpte en såååå söt baseballjacka till henne som hon kan ha till våren och så rosa skor. Hihi. 





Vi kollade även på mello för att jag ville de :p sen kom även axa som senare körde hem Linda och mig. Där blev de direkt i säng typ. När vi vaknat och suttit en stund framför tvn blev de Hemköp för att köpa frukost och så drog vi till Mandy. Där kollade vi på OS-hockeyfinalen. Vi hann även med att spela lite spel. Haha.. Sen var det dags för mig att ta tåget tillbaka till Uppsala. Tack för ett kanonbra dygn allihopa! 








Väl hemma i Uppsala igen blev de slapptid med Nicke och Mirjam. Har även hunnit med att träffa Alexandra som jag inte träffat på typ 3 år. 

Igår hade vi tvätt- och städdag. Och idag har vi inget planerat. De enda vi har pratat om att göra är att sticka till Lidl och kolla på ett skoställ till Mirjam. Det är helt fantastiskt hur Hemma jag känner mig i Uppsala och Tierp. Jag saknar att bo här. Kanske borde man sälja lägenheten och flytta hit. Står ju fortfarande i bostadskö hos tierpsbyggen sedan jag bodde i Tierp innan. Borde ju inte vara så svårt att få jobb som uska i Uppsala. :) tåls att fundera på. Nej nu ska jag äta lite och sen blir de en dusch. Hör av mig snart igen :) pusskalas 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo