» En möjlig förbättring

Halli hallå!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev... igen..! Men nu kanske de kommer att förbättras. Det är nämligen så att jag och bejb har skaffat oss bredband i lägenheten.. Så nu surfar vi på en hastighet av 30 och innan har vi haft kanske 1 pga av att vi har haft mobilt bredband men SÄMST täcking. Men nu går allt så mycket bättre så nu är det ju till och med roligt att sitta vid datorn! haha, så det kanske till och med blir en förbättring!

Vad har hänt i mitt liv då? Jo, jag har fyllt år och blivit ytterligare ett år äldre, jag har redan fyllt 21!! Shit jag börjar bli gammal ;) haha..! Annars har de inte hänt så mycket. I morgon ska jag jobba 10:30-21:00 så det blir lugn ikväll (det brukar de vara mest hela tiden men ikväll är det garanterat!)

Nästa helg är det påsk och då ska jag och bejb åka ner till mamma och pappa i småland och hälsa på. blir dock en kort visit på 5 dagar typ.. MEn det är så det är när man blir gammal och får jobb som man måste sköta för att kunna leva sitt eget liv. :)

Nej jag har väl inte så mycket mer att säga faktiskt. känns skönt att börja skriva här igen. men rensar lixom tankarna på något sätt. Aja, snart kommer bejb hem från jobbet och då ska vi äta. Puss!

» Hockey!

Sitter hemma hos Rasmus tillsammans med bejb. Vi sitter o kollat på hockey. Har helt glömt bort att skriva här. Bejb jobbar på som vanligt och jag väntar på fler jobb pass. Har ett till den här månaden men kommer nog inte få så mycket mer :/ aja.. Snart är de sommar och då är de väl heltid som gäller :p..

Idag fyller min älskade pappa år! Grattis! Och idag är de 6 dagar kvar tills jag fyller år.. Shit, fyller redan 21 år :o My god vad jag börjar bli gammal xD

Nej har inte så mycket batteri i mobilen så vi hörs! Puss


» Jobba, jobba och jobba ;)

Nu var de ett tag sen jag skrev men jag har haft fullt upp sedan i tisdags kväll. Jobbade natt mellan tisdag och onsdag. Sen mellan onsdag och idag. Det vill säga att jag jobbade 21:00-9:30 15:00-9:30.. Så nu är jag faktiskt ganska trött.. Nu har jag hunnit med en sväng till vårdcentralen och sedan har jag diskat. Snart är det dags för att börja med maten också :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Puss!


» Biltvätt!!

Nu har bejbi och jag spenderat förmiddagen med att tvätta våra bilar.. Skönt att få bort allt salt och skit från dem.. Men får lite vårkänslor när solen är framme och man har ny tvättad bil :)

Snart ska jag duscha och lite så sen ikväll blir det mello final hemma hos ralle och Linda. Dem ska bjuda på tacos och sen efter mello blir de kanske film :) mys mys!!

Nej nu har jag inte tid med det här.. Hörs!


» Ny kula, nytt kapitel!!

De gick bra hos doktorn.. Nu har jag äntligen tagit tag i det här så nu ska vi lägga de bakom oss och börja på ny kula.. Det bästa med att hamna på botten är att de inte kan bli sämre.. De kan bara bli bättre!! Nu kör vi!! Aldrig mer!!!

Nu ska jag väl diska och städa och plocka och lite sådär :) puss!!


» Vänta, vänta, vänta..

Ska snart in till doktorn men man måste ju vänta först :/ hörs sen!


» Nybäddat!

Ojojoj vilken dag.. Har varit med linda och sprungit runt.. Har varit hundvakt med två promenader, har städat lite, bytt sängkläder och tvättat. Sjukt skönt att ligga i nya sängkläder nu.. ( tack Linda!) haha.. Synd bara att man typ ska upp snart :( ska ju jobba mitt första pass på jobbet sedan jag har varit sjuk.. Inget dåligt pass heller.. Jobbar två pass i morgon, först 7:30-16:00 sen 16:00-20:00.. Men de ska bli kul att komma tillbaka fast att jag är lite nervös :p fattar inte varför jag är nervös men det är sån sort på mig bara xD haha..

Fick dessutom två natt pass nästa vecka. Så ska sova bort både tisdag och onsdag natt :) fina pengar ;) haha..!!

Nej nu ska jag sova så jag orkar med jobbet i morgon. Puss!!


» 3 år och 3 månader

Idag har bejb och jag varit tillsammans i tre år och tre månader. Tiden som vi har varit tillsammans har varit fylld av skratt, tårar, bra dagar och dåliga dagar. Så är det alltid finns alltid dåliga dagar men huvudsaken är att man reder ut allt och vet vad som är viktigast.

Jag älskar min underbara flickvän mer än någonting annat, jag är så otroligt glad över att jag har henne. Det finns ingen som får mig att kämpa så mycket som hon gör. Hon är det bästa som skulle ha kunnat hänt mig!!

Jag älskar dig Angelica Eriksson, du är den som får mig att kämpa! Puss


» Förbättring!

Känner mig bättre idag men vet inte om jag ska jobba på lördag. Tror att jag ska göra de men får se hur de känns i morgon..

Sjukt fint väder är det ute i alla fall :) och det gör en faktiskt på sjukt mycket bättre humör :) jag ska laga mat snart i alla fall för bejb kommer hem. Själv får jag äta lite kokt mat för att inte reta min stackars mage.

Nej nu ska jag ligga i soffan en stund innan jag ska göra maten :) puss!!