» Alla hjärtansdag

 
Dagen har varit bra, har spenderat ett par timmar i stan med mamma. Köpt lite mer grejer till lägenheten. Det blev bord och stolar till köket, ljusstakar, prydnadskuddar till sovrummet, matta, liten citat tavla, ny sophink till badrummet, gardiner och lite annat små fix. Sen va vi även till Citygross och handlade hem lite. Annars har jag pratat med A två gånger idag. Hahah hon är så fin så det är inte klokt :) 
 
Idag är det ju alla hjärtansdag som ni säkert redan vet. Jag är ju singel och väljer idag att fira min kärlek till familj och vänner. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket och kan inte tänka mig en dag utan dem. Dem stället upp för mig när jag behöver och dem får mig alltid att skratta och se saker från ljusare sidor. Något bra måste jag ändå ha gjort i mitt liv för att få ha så fina vänner. Ni vet vilka ni är och jag är evigt tacksam för att ni vill finns i mitt liv <3 Sen har jag min fina familj som betyder allt för mig. Vi är ganska utspridda i Sverige så vi ses inte alltid så ofta som man vill men ändå flödar kärleken mellan oss. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre familj.
 
Man kan inte hjälpa att få delade tankar en sådan här dag. Att man faktiskt inte har någon flick- eller pojkvän som kommer hem och kramar om en och säger att han/hon har saknat en. Att man inte har en partners famn att krypa upp i när man är ledsen och behöver skydd från omvärlden. Allt de där får jag av mina vänner men ändå är det som om det är något som fattas. Den där lilla pusselbiten som gör pusslet helt lixom. Men tids nog hittar jag honom eller henne som jag ska dela mitt liv med. Tids nog kommer det någon som kramar om mig och vägrar att släppa. Tids nog kommer jag att älska någon igen. Det är ingen bråska, kärlek tar tid. För mig är kärlek något så galet vackert. Jag drömmer om att gifta mig och skaffa barn. Jag drömmer om att tillsammans med min partner uppleva livet. Jag drömmer om en livslångkärlek som i sagornas land. tids nog... Tids nog slår mitt hjärta dubbla slag igen<3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo