» Tiden bara rusar förbi!

Shit har helt glömt bort att blogga, känns som om jag alltid har någonting jag måste tänka på.

I lördags var de lite folk här så vi drack drinkar och kollade på melodifestivalen. Mycket trevligt! På dagen i lördags var vi till bejbs moster och man och firade deras 45 respektive 50 års dag.

I dag har jag haft ganska fullt upp.. Först var jag i väg på möte med jobbet.. Som drog ut lite på tiden. Sen åkte jag och ralle och Anna Lena till stan och handlade lite. På eftermiddagen när vi kom hem så skjussade jag ralle som
Skulle lämna sin bil på verkstad. Sen hann väl jag och han att sitta och prata i kanske en timme innan bejb kom hem efter att ha jobbat övertid (6-18) så då blev de att göra mat.. Sen har vi bara slappat och nu ska vi sova.. Snacka om skillnad på vår dygnsrytm gentemot innan :p

Imorgon fyller bejb år och så är de alla hjärtans dag, får väl se om man får någon present ;) haha nej men jag har massor att göra i morgon med.. Eftersom bejb jobbar i morgon så ska jag fixa allt inför kalaset :p jag ska hämta bullar, handla, baka, plocka undan och en massa.

Sen på onsdag så ska jag till sjuksköterskan och fixa min medicin deligering till jobbet. Dem ringde även idag så nu har jag ett till pass inbokat denna månaden!! Jippie!!! :D lite till pengar :D haha..

Nej nu ska jag stängda av tvn och sällskapa min redan sovande sambo.
Puss!!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo