» Minnen bleknar aldrig

Precis som jag sa så är bloggandet lite segt just nu.. men tänkte ta mig tid att skriva lite nu.. Det har väl inte hänt allt för mycket den senaste tiden. lika tråkig som vanligt är jag :P haha.. jag och älsk har iaf umgåtts mycket med Linda och Rasmus. vi har kollat på idol och film o sånt där :) Sen i förrgår så tatuerade angelica sig på skinkan xD hon skrev "your name" hahaha typiskt henne :P men hon är så söt ändå :D

Igår tatuerade även linda sig :) och jag :) Jag skrev "Muistot ei koskaan haalistu" i nacken :) Det är finska jag betyder "minnen bleknar aldrig". Blev faktiskt väldigt nöjd.. Annars så försöker jag att plugga men det känns som om jag inte kommer någonvart :'( Jag fattar inte varför allting går så jävla segt :/ Kommer hela tiden så mycket annat som man måste göra oxå.. men nu stannade jag hemma iaf.. Linda och Angelica åkte till deras mormor och morfar.. så nu tänkte jag att jag skulle ta och skärpa mig en stund.. Hoppas på att jag får någonting gjort.

Så nu ska jag ta tag i mitt pluggande.. blev inte så långt inlägg som jag trodde :P men tydligen så fanns det väl inte mer intressant att säga :P hahaha jaja men vi får se när jag hör av mig nästa gång.. Ha det gött!


Här är den precis nygjord. inte så bra bild för kameran var inte så bra.
men det syns ju i alla fall lite :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo