» Helgen

Vilken jävla helg de varit. I fredags va jag som sagt hos Sandra och träffade dem andra tärnorna. De va jättetrevligt och vi bestämde stylingen till bröllopet. På dagen städade pappa och jag uterummet. :) 

i lördags blev de racerfart tillbaka till Ljungby för att göra iordning allt innan folket kom. Hade så jävla kul! Längesedan jag kände mig så trygg och glad i ett sällskap som jag gjorde då. Takida va självklart helt fantastiska och jag är glad att jag fick dela det ögonblicket med Jonas <3 bättre än så blir de inte!

 I söndags blev de bakishäng och städning. Idag har jag hunnit med både de ena och det andra. Satt på balkongen en stund. Sen skulle jag åka på utbildning och skulle stänga fönstret. Då hoppar hela jävla fönstret ur :o hur fan lyckas man? De är fan bara jag som klarar de. Sticker i väg på utbildning. Och messar Jonas i ren panik som lika lugnt som vanligt säger att han kommer efter jobbet. Sen fick vi kalla på förstärkning så Daniel kom. Stackarn hade precis slutat jobba och så är jag besvärlig xD haha efter en del meckande av Jonas och Daniel så gick fönstret att stänga i alla fall. Vad skulle jag gjort utan er!? Kvällen har spenderats med min sambo innan hon åkte för kvällsjobb. Nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på musik. Ska börja jobba på ett nytt ställa imon så börjar redan vid 7. Fyfan säger jag som hatar att gå upp på morgonen. 

Här kommer bilder från helgen i alla fall 


Jello shots  



Takida<3






Fyfan va de luktade sprit dagen efter


Va fan hände där?

Kall handduk är standard dagen efter



Satte skon på fel fot xD


Ja jag vet i fan hur jag lyckades! 



Inte lika glad när jag hämta posten och fått denna reklam. KAN DEN KOMMA MER LÄGLIGT ELLER!? Hahaha






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo