» Så de kan gå....

Vilken jävla kväll de blev igår de.. Hahah Jonas messar mig och frågar om jag och Malin vill komma till dem och hälsa på lite. Eftersom jag jobbade så sa jag att jag måste prata med Malin när jag kom hem. När jag slutat så blev de så att Malin och jag åkte till dem. Jag va chaufför så Malin drack lite tillsammans med dem. Så jävla bra kväll/natt. Så jävla härligt gäng.. De va jag, Malin, Jonas, Daniel, Johannes och Alle.. Blev skön musik, live uppträdande, färgsprakande groggar och självklart njöt jag i Jonas famn. 

Strax innan fyra var de dags att avsluta kvällen. Jag körde hem Alle och sedan kröp Malin och jag ner i sängen. Slocknade som små barn och vaknade av alarmet 12:45... OMG! Länge sedan jag sova så länge utan att vakna. Fast vi la ju oss 4:30 så de är ju åtta timmars sömn. Blev frukost och massa prat om gårdagen innan de va dags för Malin att åka till jobbet. Jag har sminkat mig lite och nu sitter jag i soffan och slöar innan jag ska åka till jobbet. 

Haha vilken vändning de blev på kvällen igår. Malin hade tänkt att vi skulle mysa i myskläder och kolla på film och typ lägga oss 23. Nej då istället blev det party party ;) tack för en fantastisk kväll alla inblandade! Det får vi göra om :* 

Nej nu ska jag ut och röka. Puss







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo