» Marknad och påsk

Glömt bort att blogga. I går jobbad jag 8-15. Sen skulle jag åka till vislanda för att fira påsk med familjen. Lillsyrran är ju med hemma <3 men innan jag lämnade Ljungby va jag tvungen att träffa min fina rara underbara Jonas. Hihi. Kunde inte tänka mig att vara bort flera dagar från honom. Sen åkte jag hem till pappa för de blev påskmiddag med pappa, lillsis och farfar. 

Sen igår kväll blev de mys med familjen. Imorse när vi vaknat och de va dags att åka frukost fick jag och lillsis påskägg. Inte innehållande godis utan pengar :) 


Sen blev de att sminka sig och göra sig i ordning för att gå på marknaden med mamma och storasyrran. Handlade en hel del faktiskt :p 





Så fiiiint väder! 


Mums ;)


Tröjor/linne


Godis som jag och lillsis köpte :D

Sen bar de av hem till mamma för påskmiddag där tillsammans med lillsis, mamma, storasyrran och svåger. Vi fick påskägg även här


Efter att vi ätit och myst i solen och sådär så blev de en sväng in till stan där vi var på katthemmet, shoppade lite och även handlade en sväng på city gross. 



Få gånger jag faller för en katt. Men denna damen förtrollade mitt hjärta


Köpte ett par nya svarta jeans, foundation och torrschampoo. Det torrschampoot jag brukar ha fanns inte så jag ska prova ett nytt. 

När vi kom hem blev de att packa upp allt och sedan färgade jag håret på sis. Nu väntar jag spänt på resultatet :D 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo