» Kan fortfarande inte fatta!?

Oj, jag vet inte om jag drömmer eller om det är verklighet. Så känns det just nu. Jag har verkligen fått en provanställning i 6 månader och igår var jag och kollade på en lägenhet som jag blev kär i. Den va ganska sliten så den behöver lite kärlek men det tycker jag ju om. Jag kan verkligen se mig själv bo där samtidigt som mina hjärnspöken säger att jag inte kommer att klara allt det här. Men varför skulle jag inte klara det? Har jag klarat att plugga, jobba, socialt liv och sköta hemmet detta året så klarar jag nog det mesta egentligen. Fick i alla fall en sådan chock av allt igår så att jag blev helt skakig, frusen och däckad. Har sovit från och till i ett dygn. Kunde inte komma iväg till praktiken då jag skakade och höll på att svimma så fort jag ställde mig upp. Får se om jag åker i morgon eller om jag väntar en dag till innan jag ger mig fan på att klara denna praktiken. Fick min halvtidsbedömning förra veckan och dem var jättenöjda med mig. Det är alltid kul att höra!
 
Idag har jag mellan mina sovpauser börjat pynta lite för julen. Är inte klar än men tar ett steg i taget :) -just nu far tankarna mest runt i huvudet på hur jag ska göra i ordning lägenheten om den blir min. Åh den kommer bli sååååååå fin :D Haha!! Har även hunnit med telefondejt med både Mirjam och A. Shit vad jag saknar er! <3 
 
nej nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta att drömma. Jag kan som sagt inte fatta att allt det här händer mig. Jag är så jävla glad! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo