» Stjärnfall och planering

Stod ute på balkongen, rökte och pratade med fina A när jag såg ett stjärnfall. Jag vet inte varför men stjärnfall är speciella för mig. Jag har sett 4 i mitt liv och har då alltid haft mina tankar och umgåtts med människor som betyder mycket för mig. Det är något magiskt med stjärnfall. Tycker ni också det?
 
 
Nu är jag tillbaka i sängen i alla fall och tänkte fortsätta titta lite på viaplay. Borde skriva på mitt föredrag om cebral pares men orkar inte just nu. Har kort dag på praktiken i morgon och på tisdag (14-19) så ska nog hinna ändå :) Har ändå inget bestämt datum än för genomförandet. Ny vecka i morgon och nya tag. Så här ser min vecka ut vad jag vet nu
 
Måndag: praktik 14-19
Tisdag: praktik 14-19
Onsdag: praktik 8:30-15
torsdag: ledig
fredag: Anställningsintervju!!!! Waaaaaahhh
lördag: praktik 9-20
söndag: praktik 9-17
 
Utöver det ska jag klämma in att städa, tvätta, skriva på föredraget, plugga teckenspråk, träffa min fina, förbereda mig för intervjun och lite annat smått och gott. Så ser det ut för tillfället. :) Känner mig ganska trött nu så borde väl sova, men blir som sagt lite viaplay till. Är fullmåne ute så kommer väl ändå inte kunna sova. haha aja ska inte sitta här och babbla mer. Hörs då!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo