» En påskhelg i småland..!

Tja! nu har jag lånat syrrans dator och tänkte ge er lite info om ad jag håller på med. jag och bejb är i alla fall i småland, där vi firar påsk hos mina föräldrar. Det var dock inget kul att åka hit i torsdags. Påsktrafik och bilolyckor resulterade i att vi var i södertälje först efter 3 timmar (det tar vanligtvis 1 timme) vi körde alltså på växel 1 och 2 genom hela stockholm. så ni förstår ju hur illa det va!!! jaja tillslut så kom vi fram vid typ 22 (vi åkte 14) så åt vi lite sedan la vi oss.. Igår hade vi lite födelsedagskalas för pappa, mig och bejb. Angelica fick Tintin filmen av syrran och pengar av min farmor och farfar. Pappa fick en ölbricka av mig och bejb som var mycket uppskattad. Jag fick pengar av farmor och farfar och av mamma och pappa. Sen fick jag två lolita martiniglas till av syrran (så nu har jag fem i samlingen)

Idag har vi haft påskfirande, eller har påskfirande bara att jag har tagit en paus,vi har ätit massa påskmat, målat ägg, letat påskägg och ätit jätte mycket godis! :D hahaha..!! Ikväll blir det väl lugnt, jag ska göra manikyr på mormor med lite snyggt nagellack och så. Annars så blir det väl att äta godis och känna sig tjock ;)

Stackars bejb är sjuk också :( Massa feber och förkyld :/ så henne har vi satt på medicinering.
Jag är så sjukt sugen på att skaffa mig en ny dator nu när jag sitter vid syrrans, det känns lixom nytt och fräsht på något sätt ;) hahah men det blir det INTE!! finns många andra hål att stoppa pengarna i.

Nej nu ska jag väcka bejb eller snacka med syrran. Får se för jag har de så sjukt bra på men lilla semester :)
PUSS!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo