» måste inse att den lediga tiden är över.

igång.. men ändå inte igång.. Har iaf börjat plugga eller försökt i alla fall. har läst två kapitel av företagsekonomin på två dagar. Det är så mycket man ska lära sig och förstå.. Sen dyker det upp svåra ord som man måste slå upp och sådär för att förstå sammanhanget. men det känns ändå bra. Det är roligt, båda att lära sig nya saker och för att allting är nytt och en utmaning. Det svåraste är bara att man ska inse att den lediga tiden är över och att man måste gå upp på morgonen och börja plugga istället för att ligga och sova bort halv dagen.

Jag saknar alla Tierpare också. Dem är lixom mer lättsamma på någotsätt.. inte en massa krav. Det är faktiskt stor skillnad på folk och folk. Människor här nere har ett annat sätt mot dem där uppe. Där uppe är det lixom enklare och mer avslappnat på något sätt. Du duger verkligen som du är.

Åhh.. undrar om jag ska plugga lite mer nu eller om jag bara ska ta det lugn och slappa för att vara så effektiv som möjligt i morgon. Sen ska jag och bejb åka hem till mamma o pappa imon med :) Vi ska fira mamma på lördag, för hon fyllde år igår. så på lördag förmiddag ska jag, bejb och lillsis in till stan (Växjö) för att handla present till henne. Jag och Bejb firar även 1 år och 8 månader tillsammans (och förlovade i 8 mån). Får se om vi ska hitta på något eller om vi bara ska fira mamma.. jag menar det är ju "ingen speciell dag" så.. i december däremot firar vi 2 år tillsammans och då jävlar ska det firas ;) haha.. 

Nej nu ska jag väl slösa bort lite tid genom att klicka runt på en massa onödiga sidor på internet.
Puss! 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo