» Barndomsjul

även ifall jag är arbetslös/arbetssökande så känns de som att jag aldrig har tid och sätta mig och blogga. Det är tråkigt för man rensar lixom huvudet på ett bra sätt... jaja dagarna ser ju näst intill likadana ut så antagligen så skrivar man väl inte heller bara för att man inte har någonting vettigt att säga... som nu till exempel.. har ju inget vettigt att skriva, det vettigaste jag kan säga är väl att bejb är färdig utbildad svetsare nu, jag har målat min naglar juligt glittrigt röda och att det snart är jul som jag längtar sjuk mycket till..

Dock kommer julen att bli annorlunda i år, jag kommer för första gången i mitt liv inte att fira med min familj. Jag kommer att fira med bejbs familj.. På sätt och vis är ju de min familj med, men ni fattar vad jag menar.. Det känns jätte konstigt att inte vara arg på mamma för att hon spelar för mycket julmusik, att inte få äta mammas julbord, att inte få göra sillsallad med pappa o få skäll för att man skär för stora bitar. Det känns konstigt att inte vakna jätte tidigt och bli irriterad på att man vaknade innan syrran, sen springa in till syrran o säga att de är jul och att vi måste öppna våra morgon paket för att sedan stressa vidare för att få maten klar så man hinner äta innan kalle anka.. Det känns sjuk att jag i år inte kommer att vara som ett litet barn vid kalla anka för att jag vill att de ska vara slut så att vi alla kan öppna våra julklappar.. Som sagt, denna julen kommer inte vara min barndomsjul. Och det blir ingen riktig jul om den inte är som den alltid har varit.. men det är väl dags att börja inse att man börjar bli stor och livet kommer inte alltid vara som när man var liten.. men det är jobbigt att inse de. Tror absolut att denna julen kommer bli bra.. men lite jobbigt känns de ju..

Så nu vet ni att jag på julafton kommer att lära mig nya traditioner och fira jul med nya människor.. 
Jag tror faktiskt att jag överlever men lite jobbigt känns de faktiskt få jag inte träffat min familj på 7 veckor.. MEn förhoppningsvis kommer vi iväg och firar nyår nere hos dem.. Det skulle vara underbart!

Nej nu ska jag nog ta och fixa lite med maten så att man inte svälter ihjäl innan jul, för då får man ju inga julklappar.. Bara 8 dagar kvar till jul nu!!! 
PUSS!!  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo