» "snabbis" till stan

Då är man hemkommen från en runda till stan, dock mycket längre än tänkt.. Jag, bejb och Linda skulle en snabbis till jula... 6 ½ timme senare är vi på väg hem igen utan att ha varit på jula xD Hahaha men pengar spenderade vi i alla fall.. Jag sprang runt hela jävla valbo och letade efter en tröja jag skulle ha till julafton.. hittar jag det??? NEJ DÅ!!! Vansinnig var jag, då jag provat typ 2000 tröjor... Aja "tröj-historian" slutar i alla fall med att jag hittar den perfekta tröjan till julafton på ICA MAXI :O HAHAHA...!!! Så jag kommer bli mobbad hela mitt liv för min ica tröja.. :P men va fan jag hittade ju en fin tröja som jag ville ha så varför bry sig vart jag köpt den ;) haha..!!!

Har även slagit in dem sista julklapparna, så nu är allting fixat och det är bara att vänta på att det ska bli julafton! :D

Imorgon ska vi till Bejbs farmor som fyller år, så vi ska dit lite tidigare och hjälpa till med maten och att duka.. Hoppas på att jag känner mig piggare i morgon då jag i morse vaknar med värsta frkylningen.. SURT! Vill ju inte vara sjuk nu.. Nu vill jag ju bara julmysa och fixa allting till julafton.. aja.. Alvedon och nässpray gör ju så att det blir bättre i alla fall..

Nu ska jag lägg mig i soffan och bara njuta av kvällslugntet. sen blir det nog att hoppa i badet ett sväng tror jag, om jag orkar.. :P PUSS!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo