» Det går snabbt ibland...

Det går snabbt att stryka över ett namn och gå till nästa. Det går snabbt att säga att du är först min och nu är du hennes. Men då hade du kunna säga det från början, inte att du ville vara fri. Vill man vara fri så springar man inte in i nästa relation.

Jag hoppas att du en dag inser vad du gav upp, vad du förlorade. För de kommer aldrig finnas någon som älskar dig lika mycket som jag, det kommer aldrig finnas någon som står ut med så mycket som jag och det kommer aldrig finnas någon som bryr sig så mycket som jag. Men okej, du kommer aldrig att inse vad du förlorade för du känner inte efter, du flyr bara och låssas var lycklig. Du kanske är lycklig för stunden men du är inte lycklig längst in. 

Det gör ont i mig att man kan betyda så lite när man trodde att man betydde så mycket. Hade du brytt dig så hade du inte bett mig att försvinna ur ditt liv. Alla säger att det är så du fungerar och att jag bara ska acceptera, men du lärde mig att man inte ska ta skit, så varför ska jag ta ditt dåliga uppförande? Varför är du inte den underbara tjej som du visat mig? Varför vågar du inte vara henne? Varför vågar du inte tala om vad som hände? Du säger att jag inte är dålig på något sätt men varför får jag då inte finnas i ditt liv?

Kanske är det så att du inte vågar säga hur det egentligen är för att du inte vill såra mig, men det sårar mig mer när du först säger en sak till mig och sedan så säger alla andra att det är på något annat sätt.. Vi har redan gått igenom det här en gång när du inte visste hur du skulle säga sanningen.. men jag sa alltid till dig att det spelar ingen roll vad du säger eller vad du gör för jag älskar dig. Det spelar ingen roll, för alla kan göra fel. Varför är det så svårt att säga hur det är.Hur tror du att det känns när du dagen efter du gjort slut tittar mig i ögonen med ögonen fyllde av tårar och jag säger "Jag älskar dig"(det kändes verkligen att du menade de) och nu är det precis som om du bara suddaat ut mig ur världen. Men vet du? Du kan aldrig sudda bort mig från denna världen. Du gjorde mig så otroligt stark när du fortfarande var min, du lärde mig hur det är att överleva och det är därför jag fortfarande står på mina ben med huvudet högt. Klart jag gråter och önskar att jag aldrig sa att du skulle börja prata med henne. Klart att mitt hjärta skriker och att min kropp gör ont. Det är för att jag älskar dig.

När du säger att du är så lycklig och att du mår så bra och att allt bara var mitt fel så låter det som om du försöker intala dig själv någonting. Du har till och med bytt parfym, du älskade parfymen jag köpte till dig. Jag saknar den personen som jag var tillsammans med, personen som faktiskt såg sina fel, personen som kunde gråta och personen som brydde sig. Jag saknar personen som sa att det var jag som skulle göra slut för det skulle du aldrig göra, jag saknar personen som frågade vad jag tänkte på, jag saknar personen som skrattade åt mig när jag grät, jag saknar personen som alltid sa hur vacker jag var, jag saknar personen som mina föräldrar älskar, jag saknar person som fick mitt hjärta att slå dubbla slag så fort jag såg henne, jag saknar personen som bli arg på mig när jag inte hör väckarklockan, jag saknar personen som är så trött på att jag tog sån tid när jag skulle sminka mig och fixa håret, jag saknar personen som ville att jag skulle klia henne i håret, jag saknar personen som kallade mig för sin prinsessa, jag saknar personen som kramade mig hårt och strök mig över ryggen när världen var tuff mot mig, jag saknar personen som kollade mig i ögonen när vi låg i sängen och sa "Jag älskar dig, jag vill dela mitt liv med dig. Det finns ingen som betyder så mycket för mig som du gör, du är mitt allt. Jag vet inte vad jag gör om jag förlorar dig hjärtat", jag saknar personen som säger "miiiiiiiii" så fort hon saknar mig och undrar var jag är.

Jag plågar inte mig själv genom att gå igenom allt som alla säger, jag gör det för att bearbeta och kunna gå vidare. Men en sak kommer jag alltid göra och det är att jag kommer alltid att älskar dig. Har jag sagt att jag älskar dig över allt annat och att jag inte vill ha någon annan då menar jag det. Jag får lida för de, men jag sviker inte mitt löfte för då gör jag samma svek som du gjorde mig. Jag hoppas att du aldrig glömmer bort mig, och jag hoppas faktiskt att du en dag kommer att inse. Du sa till mig dagen efter att du gjort slut "Jag är så rädd för att jag gör mitt största misstag, att jag vaknar en dag och så är du inte här" Varför skulle du ens säga så om du inte menade de? Du kan försöka intala, men den tjejen jag kände sa det för att hon var vilsen, hon kasnke hade gjort någonting som hon inte ville säga till mig, hon var rädd.

Den enda fråga jag har kvar är "varför byggde du upp mig genom säga att du älskade mig och allt när jag var hos mina föräldrar om du ändå skulle göra slut?" Jag kommer aldrig få några svar, men den underbar person som jag har skrattat ihop med, gråtit ihop med och växt upp med kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Den platsen kan ingen ta. Jag har även en tatuering som står för allting. Det är tråkigt att du inte är den fina personen mer. För jag saknar henne så det skriker i hela kroppen. Jag älskar henne!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo