» Dug i dina egna ögon, det räcker!

Haha har precis suttit och läst mina gamla bloggar, och herregud vad livet var turbulent som tonåring. Hahah!! Inte för att jag är så jävla vuxen nu heller men ibland spelar jag lite för vuxen.. Men det är slut med det. Det är slut på att vara så jävla duktig, det är slut på att försöka vara vuxen. Nu ska jag leva livet och bara göra saker utan att tänka så jävla mycket. Jag har fan varit så vuxen hela mitt liv, jag har alltid tänkt på konsekvenserna innan jag gör någonting. Men fuck that! Jag orkar inte vara duktig, jag orkar inte vara vuxen, jag orkar inte vara bra, orkar inte tänka hela tiden, jag orkar inte känna att mitt liv springer iväg medans jag kämpar förgäves. Jag orkar inte vara vuxen! Jag vill inte!! Jag orkar inte längre, jag vill bara skratta så jag får ont i magen, jag vill skratta så att tårarna sprutar ur ögonen som på lilleskutt, jag vill le så jag får kramp i kinderna, jag vill kunna andas. Nu ger jag upp att vara vuxen för att försöka vara duktig. Jag har försökt vara duktig hela mitt liv, och vart har jag kommit av det? Så jag orkar inte vara duktig mer. Nu får något annan vara det för jag pallar inte, mitt hjärta och min kropp pallar inte av att vara duktig längre.. Nu kastar jag in handduken och skiter i det här!
 
Hahah, snacka om att ha tröttnat på sig själv. xD Men det är bara sanningen. Jag försökte vara vuxen men inte ens det hjälpde, det snarare förstörde för mig. Därför skiter jag i det här, jag tänker inte säga något till någon bara för att vara snäll och jag tänker inte be om ursäkt för att jag finns mer. Det är slut med det, om jag inte kan respektera mig själv vem ska då göra det? Nu kommer jag aldrig försöka att få folk att tycka om mig för jag orkar inte vara slav under min ångest. Så antingen får folk tycka om mig för den glada och konstiga tjej jag är eller så får dem skita i det. Jag tänker inte tvinga någon att tycka om mig, men säga aldrig någonting till mig som ni inte menar, säga aldrig att ni vill umgås om ni inte vill det.. Stå rak i ryggen och säg, nej jag vill inte. Annars blir ni som mig, Slavar under er egen ångeset av att vara perfekt, att vara duktig och att alla ska tycka om er. Göra inte det.. Jag har haft den känslan i 21 år men jag tänker fan inte ha den längre. Det är slut med det!! Jag är inte duktigare än såhär. Jag kan inte bättre än så här, men jag kämpar och försöker att göra mitt bästa!
 
Jag är inte en tjej som ger upp utan jag kämpar och jag älskar att kämpa. Jag älskar att ha en vilja. Jag älskar att lära mig nya saker och sträva efter någonting. Jag tappade bara bort det för att jag inte trodde att jag var tillräckligt bra. Jag trodde att alla hatade mig och då blev jag slav för att försöka få alla att tycka om mig. Som är så fel, för det gick åt helvete! men idag är det stopp, JAG TÄNKER ALDRIG SLAVA FÖR MIN ÅNGEST MER! Jag ska kämpa för det jag vill och jag ska skratta åt livet, jag ska ta hand om mig själv istället för att bry mig så jävla mycket om alla andra. Det säger inte att jag inte bryr mig. För försök att hitta en tjej som bryr sig mer... Ni kommer inte att hitta någon. Jag måste bara ta hand om dem som säger att dem tycker om mig istället för att kämpa för att få alla som inte tycker om mig att tycka om mig.
 
Jag har hittat min vilja och min inre eld igen. Jag har hittat mig själv. Jag har inte de minsta ångest och jag tänker aldrig ha det heller! Livet är för kort för att ha ångest och må dåligt. Man ska leva i nuet med en liten planering. Man ska kämpa för det man brinner för och man ska aldrig ge sig. Ska man göra en uppgift så ska man göra den helhjärtat, annars kan det kvitta. Från och med denna dag är jag inte längre en slav, jag är jag och det kommer jag alltid att vara. Som sagt, antingen gillar man det eller så gör man det inte och det bestämmer man själv. Men jag tänker inte gå runt hela mitt liv och må dåligt. Jag tänker skratta och vara glad, jag tänker ta hand om dem som vill vara mina vänner, var med mig vid min sida eller inte.. Det bestämmer man själv.  
 
Det är dags, hejdå ångest, hejdå gamla känslor, hejdå prestationsångest, hejdå till att jag inte duger, hejdå till att jag alltid måste vara bra, hejdå till att duga i andras ögon!
 
Dug i dina egna ögon, det räcker, man kan inte älska någon annan innan man älskar sig själv.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo