» Bakfull!

Fy fan va jag har mått pyton idag! Usch och fy, börjar bli för gammal för sånt här xD vi gick och slutade festa vid 4:30 :p idag har vi bara slappat, kollat på film och mått dåligt på morgonen. Sen åkte min fina hem. Då åkte vi till stan och köpte en dammsugare till syrran samt åkte till bigsis och hälsade på. Hos bigsis tog jag deras padda och började kolla på film. På kvällen när vi kom hem igen hoppade jag i ett bad. Sedan kom min fina igen och nu har jag precis kört hem henne.

Har även hunnit med att prata med mitt hjärta. <3 åh saknar henne så det gör ont. Men ska försöka hinna boka in en resa till henne så fort jag har fått schemat för skolan. Så hoppas vi på att hon är lite ledig från jobbet med så jag får mysa massor med henne :) jag är så himla lyckligt lottad som har henne i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dig sweetie? <3 du har verkligen lagt någon förtrollning över mitt hjärta. Så fort jag tänker på dig så pirrar det i magen. Åh vad jag älskar denna känslan och att jag får dela den med dig :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Måste va pigg eftersom jag ska jobba imorgon. Sen börjar ju skolan på tisdag igen ;)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo