» Dumma blogg!

Åh försökte uppdatera bloggen igår flera gånger men icke sa Nicke. Det gick ju ta me fan inte. Så nu kommer gårdagens inlägg + morgonens inlägg. Haha.

Dagens inlägg: Jag har i alla fall nyss vaknat. Helt sjukt de är verkligen rekord på hur länge jag har sovit. Nu har jag nästan ångest för att hela dagen har gått. Ska gå upp och käka frukost/lunch nu. Sen ska jag nog plocka in lite ren tvätt in i garderoben. Har inga planer för dagen så får helt enkelt se vad jag ska göra. Är dåligt väder ute så vara ute blir de nog inte i alla fall ;p





Gårdagens inlägg:
Oj, jag verkligen haft fullt upp idag. Sov till 9 sen blev de frukost och så hängde jag lite tvätt. Sedan gjorde jag mig i ordning och så stack jag, lillsis, bigsis, svåger och systerson till Ikea. Var det hela jäkla dagen. Hahah.. När vi kom hem gjorde vi grillspett och så busade jag och systersonen. Min bästa kom även. Så vi har kollat på serien girls. Haha rolig serie xD så nu har hon precis åkt hem och jag har krupit ner i sängen. Trött efter en fullspäckad dag. :) är ju ledig i morgon med så får se vad som händer. Har eventuellt ett projekt som jag ska dra igång, men de berättar jag mer om ifall jag bestämmer mig för att genomföra det.

Sov så gott sötnosar :*




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo