» piller, föredrag och möte med banken

Jäklar va bra det är med pillar ibland alltså! hahah.. Jag va ju hos läkaren och fick sömntabletter för mina sömnsvårigheter och jag har använt dem i två nätter nu och jag är ju som en helt ny människa typ. Det tar inte längre tre timmar för mig att vakna och jag är nästan pigg direkt när jag slår upp ögonen på morgonen. Det var lääääänge sedan jag kände såhär. Idag på morgonen har jag hunnit skriva klart mitt föredrag som jag ska hålla på måndag. Ska till och med göra två redovisningar för att dem höll på att prata om etik i skolan och då ville dem att båda femmorna skulle höra mitt föredrag. Så nu hoppas vi på att det går bra så att jag får ett bra betyg i den kursen.
 
För övrigt har jag börjat buda på lägenheten som jag har varit och kollat på. Känns så himla bra! Samtidigt så tvekar man ju alltid lite och undrar om man gör rätt. men jag ska lite på mitt hjärta och köra fullt ut. Man vinner ju ingenting om man inte vågar chansa. Imorgon blir det möte med banken också. Nu går det verkligen av bara farten. haha. Har även fått extra praktikdagar så det blir praktik nästa vecka också. Men jag tänker fan inte ge upp nu. Bara köra fullt ut för snart jag är fardig undersköterska! :D
 
Idag blir det praktik 13-21. Så ska snart börja göra mig i ordning och äta lunch. Får se om jag kommer hem ikväll eller eftesom det ska bli sånt himla oväder:P haha!! 
 


Antonia
05 December, 2013 - 11:04 / BLOGG: http://makethemwonder.blogg.se

"Det måste vara på liv och död
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om du tar i för löst
har du förlorat allt i morgonbitti."

Jag är så stolt över dig.

Svar: Detsamma! <3
Gabriella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo