» Mitt i all lycka så rasar allt

Förlåt för dålig uppdatering. Mitt i all lycka över mitt nya liv så rasar allt. Jag kommer inte att berätta allt här eftersom det fortfarnade är väldigt svajigt. Min familj kämpar på och det kommer att ordna sig tillslut.
Förövrigt jobbar jag och när jag inte jobbar så grejar jag i lägenheten. Jag är fortfarande inte klar eftersom jag ska hinna med att jobba med. Har i natt jobbat natt för första gången, sen blev det hem och sova en snabbis på soffan. Kröp ner i sängen hos min fina och pratade med henne innan det var dags för oss att gå upp och äta lite frukost. Sen skulle jag åka igen för att göra deligerings kunskapsprov. Beslutet blev att jag får deligering (för det har jag ju aldrig haft innan.... öhh.. joo!). Beslutet skulle jag sedan åka runt med till olika ställen för att olika sjuksköterskor är ansvarig i olika delar där jag jobbar. Sen va mamma förbi med mina stolsdynor som hon har hjälpt mig med att klä om. Blev så snygga!! :D Bilder kommer.... 
 
Kommer att bli jobb hela veckan. Är ledig i helgen som det ser ut nu i alla fall. Nej nu ska jag slänga mig i soffan och slappa. Då vet ni att jag lever, även om det är ganska jobbigt just nu. 
 
 
 
ps. Saknar att inte kunna ringa min underbara vän Mirjam som är i Thailand.<3
 


Antonia
14 Januari, 2014 - 19:41 / BLOGG: http://makethemwonder.blogg.se

<3

Vi klarar oss igenom det här.

Svar: Det gör vi! Det tvivlar jag inte alls på. "Why do we fall? so we can rise"<3
Gabriella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo