» På fötterna igen

Oj, har helt glömt bort att skriva här. Har hunnit med att komma hem från uppsala, umgås med bästa malin, packat om väskan för att åka til Stockholm på en massa äventyr, packa väskan och åka till packa till dem småländska skogarna för att hjälpa till med flytt och sedan börja jobba. Det har hänt en del med andra ord. vi tar det från början ;)
 
Väl hemme från uppsala blev det mys i min lägehet med min bästa Malin. Vi kollade på film och fixade lite här hemma. Sen var jag till doktorn där jag fick bra nyheter, dvs att jag ska få börja jobba igen. Dock bara 25% till en början men det är alltid något. Sen blev det att packa väskan igen för att åka till Stockholm tillsammans med mamma för att fira min morbror som fyllt 60 år. Direkt när vi kliver innanför dörren får jag ta på mig skinnjackan och gå ut igen. Då var det Agge som kom till Solna för att umgås. Så hela eftermiddagen/kvällen pratade vi, käkade och sådär. Hade vilda diskussioner med mamma och mormor. Tack för att du finns hjärtat<3. Sen följde jag henne till tunnelbanan på kvällen.
 
Dagen efter (fredag) så åkt jag, mamma och mormor till Anni (som är min morfars fru) där vi käkade lunch, fikade och höll på med paranormala saker som jag älskar. Jag blev spådd och det kändes himla bra! Sen tillbaka till mormor för att bigsis + familj kommit upp till stockholm och vi käkade middag ihop. 
 
Lördagen var det stora dagen. Det var då det var planerat en överrraskningsfest till min morbror. Det va hans dotter, alltså min kusin, som höll i alla trådarna. Sa jag gjorde i ordning mamma, mormor och mig själv innan vi mötte upp bigsis + familj för att åka och hjälpa till med förberedelserna. OJ vad överraskad han blev. Väääldigt lyckad fest med hans släkt, vänner och barndomskompisar. Väl hemma hann vi se röstningnen på melodifestivalen innan det var dags att sova igen. 
 
söndagen var en dag jag också längtade väldigt mycket till... Jag skulle ÄNTLIGEN få träffa min prins (min brorson/gudbarn). Mamma och jag åkte till tyresö och spenderade förmiddagen där. Sen blev min lilla prins trött och behövde sova så vi åkt tillbaka till mormor. Jag skulle ha träffat Agge igen men jag somnade en stund och sedan fick hon förhinder. :( Aja det kommer fler gånger. Som det ser ut så blir vi inte av med varandra i första taget ;) haha! 
 
Tidigt måndagmorgon väckte mamma mig, vi packade ihop, åt frukost och lämnade stockholm vid 6:45 ungefär. Bilresa hem för att sedan hjälpa mamma att flytta. Ja så är det. Jag har inte berättat om det tidigare i bloggen för att jag har haft det lite tufft själv. Men mina föräldrar ska i alla fall skiljas, eller ja dem är typ skilda nu. Det tog väldigt hårt på hela familjen men vi klara allt tillsammans! På kvällen for jag hem till min lägenhet och bara slappade. Så himla skönt! 
 
Och så är vi äntligen ikapp i tiden. Idag har jag gjort mitt första "arbetspass" efter sjukskrivningen. Eller ja, jag är ju fortfarande sjukskriven 75% :P Det har varit så himla kul! jag är på en daglig verksamhet som jag verkligen älskar! Så har varit där 9-12 idag och ska vara där 9-12 onsdag och tosdag med. :) Se får vi se vart jag hamnar nästa vecka, om jag blir kvar där eller.. Solen strålar för fullt och det är typ 15-16 grader varmt, klarblå himmel. Jag njuuuuuuter av att äntligen få "träffa" solen! Käkade lunch på balkongen och har nu slängt in en tvättmaskin. Ska snart åka igen då jag ska börja gå hos psykolog igen och försöka lägga om mitt sätt vad gäller mina katastroftankar. Det kommer bli så bra. Jag är verkligen på fötterna snart igen, jag är hungrig på livet! :D Nu ska jag njuta lite till i solen så slänger jag upp lite bilder här med sen från de dagar som gått. :)
 
Pusskalas



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo